perjantaina, lokakuuta 02, 2009

Syyskauden avaus 30.9.2009

No niin, tuleepa sitä raporttia, kun ensin selvitään porvarillisten velvoitteiden ääreltä kotiin. Homman nimi oli siis syyskauden ensimmäinen musavisa. Poikakuoro oli läsnä allekirjoittaneen, Mikon, Jahin sekä special guestin voimin. Ensimmäinen kierros oli teemaltaan ”tyttömusaa”. Madonnaa ja 22-Pistepirkkoja käsitelleet kysymykset selvitimme kohtuudella. Kolmosen Röyksopp olikin sitten osaamattomuutemme ydinaluetta eli säilytimme miehekkään katu-uskottavuutemme tämän kohdan osalta. Neloskohdan Niilo Nuori oli kuitenkin selvää kamaa, kuten myös lyhyen puuhaosion yhdistelytehtävä. Ykköskierroksen kokonaissaldo 11- oikeutti tässä vaiheessa neljänteen sijaan.

Kakkoskierros olikin jo vaikeampi. Ykkösen Radiohead tunnettiin jotenkuten. Kakkoskysymys meni nollille, enkä muista mistä siinä oli edes kysymys. Seuraavaksi tunnistimme Alice in Chainsin, mutta miehistötrivia jäi perin hämäräksi. Nelosen proge olikin E.L.P. eikä Yes. Biisin sentään osasimme tunnistaa. Viitosen Sigur Ros ei ollutkaan Sigur Ros vaan läntisen naapurimaamme Cult of Luna. Hikiseltä kierrokselta meidät pelasti kuiville hyvin mennyt rumpalipuuhis. Pisteet riittivät pääsyyn finaaliin, joka menikin jo paremmin.

Kierroksen alkajaisiksi allekirjoittanutta onnisti yllärikysymyksessä, jonka jälkeen oli aika perehtyä itse finaaliin. Tunnistimme alkajaisiksi Eleanoora Rosenholmin ja sen jälkeen Mikko bravuurasi hip hop- ja GTA-osastolla. Anssi Kela oli myös hallinnassa, kuten myös Charles Manson. Kun vielä YUP-kysymyskin tuntui menneen hyvin, jäimme odottelemaan viimeistä tuomiota.

Tuomarien ahkera työskentely tuotti tulosta ja lopulliset saldot julistettiin. Voiton avausvisassa vei Elsku Mäy Mäy. Kakkosen identiteetti pääsi livahtamaan ohi korvieni, mutta se kirjattaneen aikanaan tulostauluun. Poikakuoro avasi kauden pronssisijalla, joten aivan kelvollisesti ilta kaiken uurastuksen jälkeen sujui. Tuomarit Petri ja Pupuliima-Tuomas ansaitsevat kiitokset sujuvasta ja haastavasta illasta.

Kiitti, kuitti ja hyvää yötä!

1 kommentti:

mackan kirjoitti...

Eka piste. Hyvä homma.

EB-Satu kertoi, että paikalla oli uusia ja taitavia joukkueita, jotka tulevat haastamaan vanhat konkarit.

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...