maanantaina, lokakuuta 19, 2009

Daideilija

- Mun jokaisessa taulussa on tietyssä kohdassa mun vertani värin alla. Sitä dna:ta on vaikea saada ja ne on eri kohdissa joka taulussa. Pankkisafessa on paperi, josta löytyy lista niiden sijainneista, Andy kertoo lehdessä.

2 kommenttia:

Lapin taiteilijat Ky kirjoitti...

Kuvan henkilöllä ei ole yhteyttä asiaan.

ou jea kirjoitti...

täällä ne lapinpojat uhoaa, ootte kaikki sellasia kissanpaskan kokosia vääräsääri kierosilmiä siellä lapissa, sen siitä saa kun siskoa nussitaan sukupolvesta toiseen. tulee tollasia sukurutsaisia mutantteja jotka lähtee ennenpitkää etelään katseleen liikennevaloja kunnon ihmisten riesaksi. ja aina uhotaan etelänvetelistä ja sitten saadaan kunnolla turpaan, onneks ette kauaa viihdy täällä sivistyksen parissa, viimeistään sitten lähdette takasin pohjoiseen kun teille selviää että täällä ei saa mennä eläimen kanssa naimisiin. lapissa on kyllä homoja (esimerkiksi sinä) mutta kun ootte niin vitun juntteja sikaniskoja niin pysytte kaapissa ettei tarvi pelätä että ne muut 140 senttiset lapinpygmit uhraa erilaiset jollekin vitun tontuille vai mihin te kärpässientensyöjät uskottekaan..

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...