torstaina, lokakuuta 15, 2009

Raporttia odotellessa

Naurut:
Yöllä ratkaisin, kuinka sovittaa Tom Jonesin "She's a lady"-iskusävelmän b-osan. Miten se saadaan toimimaan, on vielä arvoitus. Tai ei sittenkään. Ilmiselvä vastaus on: ei mitenkään, sillä nauruksi/naurettavaksi homma menee. Ehkä niin on tarkoituskin.

Itkut:
Aamukahvilla taas hoksasin, etten lainkaan pidä ronskien rallien balladi-sovituksista. Pahin lähiesimerkki on sen nynnyn (en muista nimeä) versio Irwinin klassikosta "Ei tippa tapa". Entäpä Eric Claptonin kammottavan hyväntuuliset Robert Johnson -tulkinnat? Hrrrrr..... Kun musiikki ja lyriikka menevät eri suuntiin, onko kysymyksessä eräänlainen kontrapunkti?

Poikkeuksia on, mutta niistä joskus myöhemmin oma postaus.

2 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Mike Flowers Pops aloitti tuon lounge buumin joskus ysärin lopulla (muistatteko). Nykyisin Novelle Vaque, Richard Cheese, Maria Lund... jatkavat tuota perinnettä. Osa noita projekteista/bändeistä on ihan toimivia osa taas hirveetä skeidaa. Niin se vaan menee.

mackan kirjoitti...

En tarkoittanut ihan tuota. Mutta totta, totta.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...