lauantaina, lokakuuta 31, 2009

Ars recte cantendi

Toivo Kuulan Elegia (Op. 3b) tai Antti "Irwin" Hammarbergin sosiaalipoliittinen tutkielma "Manu vippaa muutama markka" (1977). Musiikki - taiteista olennaisin - on meille edelleen mysteeri.

1.) Musiikki
2.) Miekkailu
3.) Lauantai
4.) YLE Radio1
5.) Vaahterasiirappi

Seppo Uimonen, Voima-lehti: Piratismi - artistin onni
Paula Vesalan vastine: Piratismista

Aikakirjoihin myös merkille, että Tenka Issakainen kirjoitti erinomaisen alakerta-artikkelin eiliseen Lapin Kansaan. Aiheena oli Halloween-juhla, millaiset hienot historialliset vastineet sillä on suomalaisessa kansanperinteessä. Unohtakaa itkut bileiden keinotekoisuudesta ja nauttikaa kekristä ja pyhäinpäivästä! Mikään pakko se ei tietenkään ole.

3 kommenttia:

Jonze kirjoitti...

Minä kyllä pidän cd-levyistä (Uimosen teksti). Hieno boksi näyttää hyvältä hyllyssä ja äänikin on parempi kuin pakatussa tiedostossa. Ja entäs sitten kun se kiintolevy tahi mp3-härveli hajoaa? Siinä menee sitten koko kirjasto. Ai niin, mutta eihän ne tiedon ja viihteen vapauden nimessä imutettuina mitään maksaneetkaan.
Terveisin nimimerkki "Juuri viime yönä 10 cd:n Bach: The Sacred Masterworks-boksin ja pari muuta levyä tilannut".

Jonze kirjoitti...

Vielä lisäyksenä: YLE Radio 1 on kyllä ykkönen, eikä levollisessa pyhäinpäivässäkään ole valittamista.

mackan kirjoitti...

Lepooo!

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...