sunnuntaina, lokakuuta 12, 2008

Stand by your band.


Aivammahtavaa!! Lämppäri Demons aloitti 19:45. Swedu bändi paukutti triona menemään ihan tyylipuhdasta punkeroa. Energiaa lähti enempi kuin keskikokoisen kaupungin punk/hc bändeissä yhteensä. Encorena vetivät the Damned:n Neat neat neat, siinnä vasta jotain.

Hellacopters aloitti öpaut ysin pintaan. High Visibility albumin Hopeless case of kid denial avasi setin ja kunnon kokoontumisajojen merkiksi jokainen vetäisi oikean käden nyrkin kohti taivasta. Siel ol kuulkaa porukkaa ihan joka lähtöön, no joo, hip-hopit puuttu. Aika tasasesti tuli matskua joka levyltä ja bändi oli hurjemmassa kunnossa kuin ikinä. Ekan levyn matskut potki ja yllättävintä että jopa sitä kuuluisaa räkää & tiukkuutta löytyi soitosta enempi kuin levyltä, huh.

Psyched out & Furious biisistä tuli tämänkertaisessa käsittelyssä aikamoinen boogiejyrä joka jytkytti mukavasti Pakkahuoneen lattiaa, yam yam teki gutaa. Muutenkin sovitukset olivat totutusta poikkeavia. Skinnerin Leonardille kumarrettiin tyylipuhtaasti Better than you:n skebasoolojameissa. Chuck Berryä ja Stooges pianoa, ikäänkuin mausteena omalle pihville, ei siis toisinpäin niinkuin helposti käy. Setti oli koottu sillä peräänkuulutetulla pieteetillä ja herkyydellä, välttäen perinteiset hittiputki loput. Tai no joo... lopuksi tuli Beatles:n I want you (she's so heavy) biisin loppuriffiä junnaten, sitä kohtaa josta voisi laskea Black Sabbath tyylin syntyneen. Eikä tässä vielä kaikki, ennen tuota tuli Queenin we will rock you punk-rockkina, pikkasen oli hyvä muuten. Täydellinen lopetus, vaikka odotinkin Search&Destroy vetoa viimeiseksi :)


En toisaalta käsitä miks ne panee pillit pussiin koska soitto kulkee ja jätkillä näky olevan lavalla hauskaa joka välittyi myös yleisölle. No, sokerina pohjalla, lopetuskiertueen keikat nauhoitetaan livelevyä varten joka julkaistaan asap.

Kyssänder: Mistä genre action-rock on saanut nimensä?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa olleen hyvä keikka! Hyvää, rock-henkistä raportointia:)

Vaikka en koskaan mikään fani ole ollut, olen aina tykännyt White Trash Soulin Smokey Robinson -kovereista. Niin, ja se Skynyrd-henkinen levy Rock & Roll Is Dead on myös mahtava.

Onko muuten se lippalakkipäinen kaveri Göran-Åke Runkvist muuten kalju? Siitäkö se action rock tulee, kaljuneuroosista?

Anonyymi kirjoitti...

Hellacoptersista on aika kehnot sivut suomenkielisessä wikipediassa. Joku innokas fani saisi pistää ne kuntoon.

JahRelainen kirjoitti...

Mä en tiedä onko se muuten kalju, sori. Ei kait se kaljaneuroosista tule kun alkuperäisellä keksijällä vielä hiuksia ihan hyvin päässä.

Onko teillä siellä miekkailuhommissa muuten kaljuneuroosia tai pelkoa että joku sipaisisi jakauksen toiselle puolle kuulaa? Aattelinpahan vaan kysästä kun paljon mieltä askarruttanut mut otit nyt ite asian esille.

Anonyymi kirjoitti...

"Onko teillä siellä miekkailuhommissa muuten kaljuneuroosia tai pelkoa että joku sipaisisi jakauksen toiselle puolle kuulaa?"

Ei kun meillä on ne maskit. Mutta salaa harjoittelen sitä zorro-juttua. Kerran kokeilin myös Geronimo-henkistä skalpeerausta.

Mikkovee kirjoitti...

Widdu! Tota action-rockia on muistaakseni musavisassaki joskus kysytty, mut ehän mä muista...

Oisko se siitä, että niillä on enempi toimintaa lavalla ku jollain rollareilla? Vai onkse vaan soinu niin paljon action-leffoissa?

Anonyymi kirjoitti...

Oliko se Ruåtsin Alko The Action Bolaget?

JahRelainen kirjoitti...

En mä ruotsia osaa, itehän sapelin heiluttaja on siellä asunu jossain fucking Åmol:ssa.

Googlaamatta ehkä Einsteen tietää action rock:n synnyn. Mun aikana tota ei kyllä ole kysytty MV:ssa.

Puolen pojon vihje, Rock Action.

Mikkovee kirjoitti...

Liittyykse makkaranpiilotukseen, hydrauliikkaan ja niiden taustamusaan? Hä?

Anonyymi kirjoitti...

Heh, oli pakko googlata:)

JahRelainen kirjoitti...

Stoogesin jatsahtava rumpali.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...