lauantaina, lokakuuta 18, 2008

Väri

Kas, blogi on vaihtanut ulkomuotoaan. Se on aina hienoa ja piristävää, mutta ehdottaisin, että pidettäisiin punainen mukana ainakin jossain kohtaa, koska se on ollut joukkueen eräänlainen tunnusväri.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuka tunnustaa harmauden?

Anonyymi kirjoitti...

... vai kiukutteleeko joku? Polkee jalkaa? Angstaa?

Mikkovee kirjoitti...

Mekö harmaita?! Hä?!

Onhan tuossa harmaassa kyllä itseasiassa tietty jämäkkyys ja toisaalta, Major League Baseball -joukkueiden lippalakkien lippojen harmaa alapinta on syystäkin harmaa; USAn laivaston testeissä aikanaan huomattiin, että se harmaa alapinta ei rasita silmiä niin paljon, vaan pitää ne rennompina varsinkin merellä ollessa ja muutenkin.

Eli ei se harmaa yleistaustapohjaväritys monissa tietokoneohjelmissakaan ole ollut ihan mitään luovuuden puutetta. ;)

Toki tuo sama pitää hyvin pitkälle paikkansa myös monien murrettujen ja pehmeiden värikombojen kanssa erityisesti ruutua katsoessa, kun sieltä tuuttaa silmiin vain puhdasta ja suoraa valoa eri aallonpituuksina.

Mutta toisaalta, en mä nyt tiedä, onko tämä pahempi/parempi kuin se aiempikaan tai päinvastoin.

Anonyymi kirjoitti...

Sellainen konsensus nousee, että harmaa on tavallaan ylivoimainen. Itse käytän sitä nykyään käytännössä poikkeuksetta sekä web-sivuilla että windowsin värityksenä.

Kaikki muut värit vaikuttavat kuvien tms. havainnointiin ja alkavat muutenkin häiritä pidemmän päälle. Itse olen aika lailla kyllästynyt siniseen, jota tungetaan muka rauhallisena värinä vähän joka paikkaan.

Punainen vain on - ainakin minulle - aina ollut Poikakuoron tunnusväri ja blogin jokainen ulkoasu on tähän mennessä ollut ainakin jossain määrin punasävyinen. Mutta jos joku on toista mieltä, sen kun kertoo. Minusta tämä on ollut niin itsestäänselvää, etten ole edes tullut ajatelleeksi onko se muille.

Tämä on ihan hyvä, mitä jos vain pidettäisiin linkit punertavina, kuten ne nyt ovat, ja vaihdettaisiin joukkueen/blogin nimen taustaväri punertavaksi. Se varmasti riittäisi.

Anonyymi kirjoitti...

Vaihdoin nyt tuon otsikon värin. Valituksia otetaan vastaan.

Jonze kirjoitti...

Minä en valita. Näyttää hyvältä.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...