tiistaina, lokakuuta 21, 2008

Through the laughter and the tears, you've conquered all my fears...

Poikakuoro onnittelee tuoretta hääparia! Minne häämatkalle? Tonttumetsän Hopeavuorelle? Se on salaisuus, kuiskaa druidi Neldec salaperäisesti jäkäläiseen korvaani.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on varoitus kaikille miehille. Älkää olko epätoivoisia, älkää madelko naisen edessä, oli hän sitten miten nuori tai kaunis tahansa, älkää myykö munianne.

Tuo nuuskamuikkunen nouskoon mieleenne vaaran hetkillä.

Anonyymi kirjoitti...

Olen jyrkästi samaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Siinä Ritsikin riehui, tilutti ja vittuili kaikille aivan turhaan kolme vuosikymmentä. Kovan jätkän maine poksahti tyhjiin ja nyt pimputetaan maniskaa tonttulakki päässä juuri niin kuin joku latvalaho eli homeopatiaa, kristalleja ja vastaavaa huuhaata harrastava pikkupimu käskee.

Tuo new age vielä oikein kruunaa kaiken, koska siinä on ainakin liike, missä ei ole mitään positiivista eikä edes tyylikästä. Eikä varsinkaan seksikästä. Olisi nyt sortunut edes johonkin rappiololitaan. Hyi saatana!

JahRelainen kirjoitti...

Tilulilu lilulilu....

Itse en ole erityisemmin perustanut Ritsien kitarasankaruudelle, ihan kohtuu hyviä biisejä Purplen Deepillä kuitenkin oli (en omista yhtään).

Kyllä mullakin suunpielet veti hymyn suuntaan kun ekan kerran tän Robin Hood kuosin näin. Ihan kelpo kesäteatteri kamaa.

Ikäerona noin kolkyt vuotta ritarilla ja trinsessalla, epätervettä. Toisaalta tohon kesäteatteriin sopii tollanen tarina kun on soundtrackit ja kostyymitkin jo valmiina. Voin vain kuvitella minkälaiset hääjuhlat nää järjesti/järjestää. Täydellistä satuilua.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...