tiistaina, lokakuuta 21, 2008

Musta tulee isona

Ensi lauantaina kannattaa tulla Kauppayhtiölle kuuntelemaan, kuinka mustaa musiikkia oikein soitetaan. Ajatelkaa Miihkalin ja minun levynpyöritystä tärppinä kevätkautta ajatellen.

9 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Black is beautiful. Fan Club saattaa piipahtaa ainakin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Greee!

Anonyymi kirjoitti...

Pistä meille poissaoleville jonkinlainen settilista, jota voimme jälkikäteen jorata hengessä mukana. Ja tietysti kehua tiskijukkien erinomaista makua. Tai haukkua, ettei omaa lempparia tullut...

Anonyymi kirjoitti...

Katsotaan, katsotaan.

Voidaan myös tehdä niin, että ehdotat meille etukäteen biisiä minkä haluaisit kuulla. Sitten joraat sitä itseksesi siellä Nykäskylässä la-iltana ja kehut meitä, kuinka "hyvänmakuisia" me olemmekaan. Ja me kehumme Einsteenia, että siinä vasta biljardi kaveri!

Mikkovee kirjoitti...

Niin, ei kai sitä massiivisemmin etukäteismarkkinoida enää, mutta soittonimenihän on Selekta Miihkalicious. Mutta ei sen niin suurta väliä.

Mikkovee kirjoitti...

Ai niin, ja toiveiden toteutuslinjahan mulla on ollu, että jos ite diggaan ja sopii illan line-uppiin, niin soitan. Eli suomeksi; jos se levy on mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Okei, mä haluan kuulla Boni ämmää, Bon jovia, Irviniä, Pobedaa ja Metallican Feid to bläkin...

Anonyymi kirjoitti...

Entäpä Vhite Sneik, hear I go egein?

Satu kirjoitti...

Soittakaaa Paranoid.

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...