tiistaina, lokakuuta 07, 2008

Vanhanaikaisen mielentilan kaipuu

Tommin väritystä eilisessä pikaviestissä:

"Ajattele nyt jotain Bullittia roikkumassa facebookissa odottamassa kavereiden statuspäivityksiä tai kinaamassa suomi24-palstalla."

Tekisi mieli sammuttaa kone samantien. Niin moni asia voisi olla paremmin, järkevämmin ja ennen kaikkea miehekkäämmin (halveksien poistettu nykysuomen sanakirjasta).

9 kommenttia:

Jonze kirjoitti...

En ole facebookissa enkä roiku kinaamassa Suomi24:ssä. Olen siis miehekäs. Steve McQueenia miehekkäämpää ei kuitenkaan ole.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki me taidetaan jossain roikkua;)

Steve McQueenia miehekkäämpää ei kuitenkaan ole.

Mikkovee kirjoitti...

Ompas, Clint Eastwood.

Anonyymi kirjoitti...

Totta! Mahtuuko vielä muita?

JahRelainen kirjoitti...

Olen FB:ssa ja olen.... sanottaisko vaikkapa rock (joku voi myös yhdistää synonyymi miehekkyyden). Suomi 24 foorumista en tiedä hevonvittuakaan, evvvk.

Ne harvat miehisyyden vaalijat jotka Ashes to Ashes sarjaa katselevat ovat varmaan huomanneet Gene Hunt:n olevan aivan omaa luokkaansa. Kyttä joka vetää spaddua sisällä, juo työaikana taskumatista, sarkasmilla+nyrkeillä tyrmää kaiken vähänkin epäilyttävän. Kuten aiemmin jo mainitsin, kurittaa myös Audi Quatroa niin hyvin kuin vaan ilman turvavöitä ajava pystyy (hanskalokerossa taskumatti, ai mikä on hanskalokero). 80-luku tuo oman värinsä sarjaan. DVD pakko hankinta, kunhan ilmestyy.

Joten. Laiskurit, virittäkää ensi ma 21:00 Sub:n taajuudet kohilleen ja avatkaa kaljatölkit, ette pety.

Anonyymi kirjoitti...

Gene Hunt?

Nikotiiniriippuvainen ja väkivaltainen alkoholisti, joka ei hallitse tunteitaan. Ehei.

JahRelainen kirjoitti...

No kattoisit nyt kuitenkin sitä sarjaa.
Tämä nyt ei kuitenkaan hakkaa naisia, eikä vedä koksua niinkuin McQueen.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä pitäisi keskittyä ainoastaan näyttelijöiden rooleihin (sankarifantasioihin) ja sivuuttaa heidän siviilielämänsä. Mistä me voimme tietää millainen hirviö Philip Glenister oikeasti on? Pitäisikö sen edes kiinnostaa ketään?

Alkuperäinen puhe oli siitä, kuinka hankalaa on kuvitella Bullittia nillittämässä internetissä. FB ja 24 olivat siis ainoastaan esimerkkejä, samoin Bullitt. Ydinajatus ei siis ole niinkään miehekkyydessä, vaan paremminkin mielekkyydessä ja kenties jopa niissä rationaalisissa arvoissa, jotka siivittävät toimiviin ja oikeasti kestäviin ratkaisuihin ja lopputuloksiin.
- ei itkuisissa ihmissuhdefarsseissa ja kaiken maailman pipertelevissä mitättömyyksissä, jotka ainoastaan hidastuttavat, estävät ja lopulta mädättävät.

Anonyymi kirjoitti...

McQueen on kova näyttelijänaama ja Eastwoodkin melko, mutta itse pitäisin todella miehekkäinä näyttelijätyyppinä Lee Marvinia tai James Coburnia.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...