tiistaina, lokakuuta 28, 2008

Zeppelin is falling down

Nyt se sitten tapahtuu. Jimmy Page lähtee rahastamaan Zeppeliinillä. Anteeksi ikärasismi.

15 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Seuraava uutinen, loogisesti, Plant tulee sittenkin laulajaksi. Uutisointia voi odotella uudenvuoden/joulun jälkeen. Näin bändi pysyy framilla kokoajan.

Ootsä tosissas sitä mieltä et nää on liian vanhoja?
Vaikka aiemmin olet puolustellut Stonesia ja heidän rokkikuntoaan jotka kuitenkin samaa ikäluokkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Led Zeppelin -alkemian lyhyt oppimäärä:

Ilman Plantia ja Jonesia rinnallaan Page on lavalla pelkkä tutiseva vanha pieru esittämässä Led Zeppelin -covereita.

Mutta joo, toivottavasti Plant - joka on ollut viime vuodet mahtavassa vedossa - ei taivu tuollaisen edessä.

- Mackan

Stones ilman Jaggeria? Tai ilman Richardsia? Charlie Wattsia?

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tapauksessa bändin nimen pitäisi kai olla Led, Zeppelin tai Page, Jones, Bonham Band, Led2000 tai Led Space Shuttle, koska puolet Led Zeppelinistä on poissa. Ja Plantilla kai on viime aikoina ollut elämä/ura Led Zeppelinin ulkopuolellakin. Mutta nimestä tai Plantista huolimatta kyseessä tulee kuitenkin olemaan "maailman kovin" rock-bändi ja yhtye "parhaimmassa vedossa" - kuten aina vastaavissa tapauksissa...

Anonyymi kirjoitti...

Jep, ihmeellistä sanamagiaa:)

"Jimmy Page plays Led Zeppelin" ei kuulosta niin pahalta kuin pelkkä "Led Zeppelin".

Plantilla on kyllä mennyt hienosti ilman Zeppeliiniäkin, ajatellaan vaikkapa Krauss-yhteistyötä.

Mackan

JahRelainen kirjoitti...

Kyynikot hiljaa, nyt puhuu Mr. Rock'N'Roll!!!

No nyt ymmärrän ikärasismisen tulokulmasi Mackan.

Mä kyllä uskon että jos Zeppelin:n ilman Planttia näkisin livenä, olis se aika tiukkaa ja hämyisää rokkia oli sitten yleinen mielipide mitä tahansa.

Kyllähän nuokin ovat sisäistäneet rockin livetiukkuuden lainalaisuudet selkäytimeen joka ei sieltä pois lähde edes iän kanssa. Tuskinpa rahan takia tuota uudetsaan kootaan, eiköhän Led Lompsalla rahaa ole ihan tarpeeksi. Sitä en tiedä mainostetaanko sitä sloganeilla "parhaimmassa vedossa/maailman kovin", mitäs bändiä noin on mainostettu niinku vastaavasti?

Anonyymi kirjoitti...

You wanted the best and you got the best!

JahRelainen kirjoitti...

Anonynny niputtaa Led Zepukan ja Kiss:n rockbisneksen ihan vertailukelpoiseksi keskenään. No huh-huh, samanlaista kohderyhmää ja sillai...

Anonyymi kirjoitti...

Aika usein, kun bändi X (enkä tarkoita bändiä nimeltä "X") on monen vuoden tauon jälkeen koottu uudestaan, ehkä uudessa kokoonpanossa, saa kohta lukea "parempi kuin koskaan" kaltaisia kommentteja. Joskus se varmaan myös pitää paikkansa. Kyseessä on myös vitsi, joka ei tässä kontekstissa välttämättä toimi. Led Lompsa on kyllä päivän paras!

JahRelainen kirjoitti...

Joo ymmärrän sen että fanit&kriitikot niin kirjoittaa/hehkuttaa. Tajusin vaan tosta aiemmasta kommentistasi että sitä käytetään oikeasti keikkajulisteissa/mainkoksissa.

Hellapoktersin jäähyväiskiertue sai ainakin suomen keikkojen osalta juuri tuota mainitsemaasi "parhaimmassa vedossa ikinä" suitsutusta, joka oli ihan totisinta totta. Itse 3 kertaa bändin nähneenä ja muutamien jotka varmaan 20 krt. nähneenä sanoivat samaa, on väittämässä silloin jo jotain todellista pohjaakin.

Eikös tuosta Kiss:n viime kesäisestä rockki-show keikasta tullut aika hupaisia kommentteja fanienkin tahoilta. Muistaakseni Mackann oli siellä, koska raportti tulee? :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Led Wallet ollut Pagen vanha lempinimi?

Joo, olin Kissin keikalla. Koko ajan sai naureskella! Se oli semmoista saattohoitoa lapsuuden rapistuville epäjumalille. Se oli varsin liikuttavaa monella eri tasolla ja kaikki todistajat olivat kritiikeissään aivan oikeassa - olivat ne sitten mitä mieltä tahansa.

Mackan

JahRelainen kirjoitti...

Oli joo Led Lompska sen lempinimi.

"Joo, olin Kissin keikalla. Koko ajan sai naureskella! Se oli semmoista saattohoitoa lapsuuden rapistuville epäjumalille. Se oli varsin liikuttavaa monella eri tasolla ja kaikki todistajat olivat kritiikeissään aivan oikeassa - olivat ne sitten mitä mieltä tahansa."

Ashes to Ashes:n Gene Hunt täräyttäisi tuohon:"Mukavan munaton raportti".

Anonyymi kirjoitti...

ja se toinen Gene...

(se joka ei ole b-sarjan mielikuvitusolento vaan riihikuivia dollareita, euroja ja ruplia sekä kaikkia muitakin maailman valuuttoja avoimesti rakastava ahne syntymäkusipää)

...nauraa koko matkan pankkiin.

Ja voisit Jahetus Kusetus Suuri lopettaa tuon jatkuvan parvekkeelta räkyttämisen ja tulla huomenna tekemään sitä, mitä varten sinut on Poikakuoroon alunperin pestattu eli viihdyttämään muita poikakuorolaisia huonoilla jutuilla ja ennen kaikkea kirjoittamaan oikeita vastauksia vastauspapeihin.
Minä kun en ainakaan tiedä Pellestä ja muusta pnukista mitään, joten musavisailemaan mars mars makkaraan.

JahRelainen kirjoitti...

No huh-huh. Julkinen häpäisy oli arvattavissa, sanktioksi kait senkin voi lukea kun ei noita pieniä hierarkian kaavoja täältä norsunluutornista oikein tahdo nähdä vaikka kiikareilla zuumailisi.

Mutta hei alempikastiset, olen tulossa huomenna parille tuopposelle sinne Kauppayhtiölle, koska nyt ei ketään wannabe DJ:ta ole siellä todistelemassa kuinka paska musiikkimaku DJ:lla on, ja voin rustata parit oikeat vastaukset paperille. Edellyttäen tietenkin meditaatiorauhan aikaansaamista joka onnistuu helposti Inksun&Jonzen läsnäollessa Mackanin pitäessä turpansa kiinni ja Mikon mumistessa taustatapettia eetteriin. Helppoa kuin kavereiden hankkiminen Jallupullo kädessä.

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa! Huomenna on siis koko Blytonin Viisikko kasassa:)

Petri kirjoitti...

No voi paska.

Top-5

1. Brittiläiset rikossarjat 2. Oma rauha 3. Kemuherkut 4. Työhuone 5. Opiskelu Olin tänään töissä. Koska muita ei ollut, sain paljon aikaise...