torstaina, lokakuuta 30, 2008

Houlama mama, zast ö swiit dzänörana!!!!




Väännän skebasta kaularautaa ja vaihdan kielet. Säädään oktaanit kohilleen 12. nauhan kohdalta ja taustalla junttaa Monster Magnet, aika kuluu sukkelaan. 20:40 vetäisen popot jalkaan, rotsin niskaan, pipo ja tupakit messiin. Hyppään hyvän ystäväni Danko Jonesin selkään ja kiskaisen sarvista karjuen pakkasenpanemalle maailmalle; "jopas lähti, sano Annikki Tähti", huiskuttaen samalla vaimolleni joka vilauttaa reittään houkuttelevasti olohuoneen ikkunasta. Mietin, "persana, pitäiskö kääntyä takasin", oluen himo kuitenkin vie voiton 1 sekunnin kelaamisen jälkeen. Parkkeeraan Dankoni sovitun Musavisamestan eteen, "krööööhööö" Danko vinkaisee ja jää tziigailemaan upeita naisten pyöriä, joiden piukeat huippuunsa trimmatut tarakat saavat Dankoni aavistuksen keulimaan.

Siellä Karate-kid Jonde ja blues-skidso Markoolio viitoilevatkin, Mikko keltanokka nostaa hyväksyvästi liplakkiaan. Jostain edestäpäin helähtää häikäisevä hymy silmiini, jonka omistaja on tietenkin hehkeä Ingrid. Kaikki siis tonteilla, nappaamme heti juomat ja höpötämme jotain epäolennaista jota ei voi edes paskanjauhamiseksi kutsua. Savolaista syntyperää olevat KungFu-Faitterskat vetäisee heti tuplakierolla kierteellä jiujitsut kehiin ja Markoolio nappaa kaljaläpsyn itselleen niin hyvin kuin vain janoinen mies voi, vastauksena Mikko Alavähätalo. Pennitön Markoolio meinaa urinoida farmareihinsa, silkasta onnesta. Taputamme hänelle siintä hyvästä että päätyi kuitenkin käyttämään saniteettitiloja. Tunnelma tärähti siis laakista tappiin pöydässämme. Ekan kiepin musat olivat SugarHillGang, Lady Hawke, Bueeno Vista Solidar Club ja misubändi the Bangles. Pojoja lasahti 6ja puol, eli kaks ja puol pinnaa enempi kun seuraavalta perässähiihtäjältä ja kolmansina olivat Toistaiseksi/Ensku mäy mäy........ Tupakkitauko......

Lentopallomailat läsähtivät Jonzella nopeasti yhteen ja vastauksena Ian Andersson. Cola juoma tipahti pöytään kuin tilauksesta. Tokalle kiepille Savonpoejjat olivat viäntäneet puuhapaperin, basistit piti yhdistää oikeaan kokoonpanoon koska basistit ovat niin tyhmiä että eivät itse tiedä missä soittavat. Lastut lentää, sanoo puujalkavitsienveistelijä, jatkaen sujuvasti raportointiaan. Basistit meni kahta mokaa lukuunottamatta nappiin. Varsinainen kierros meni aikalailla skeidaa jutellessa ja vastauksetkin olivat öpaut sinnepäin, suunta oli oikea mut vähän liian hämärää niin ei nähty perille. Tokan kierroksen jälkeen oltiin saatu 13 ja puol pinnaa plakkariin ja paalupaikka, finaaliin mentiin mut niin meni 5 muutakin takana olevaa.

Piipahdimme spaddulla ja aloimme ideoimaan Lapin ensimmäisen (ellei jopa suomen tai euroopan) GayGanstaRäppärin lanseeraamista. Pikaisten pohdintojen jälkeen valitsimme Markoolion (onhan sillä jo vähän tota genreä hallussa, svedu ajoilta) pääartistin rooliin. Nimihän muuttuisi Margaylio muotoon. Saimme myös päähämme että ostamme Claes Anderssonilta, tuosta uudesta sekatavarakaupasta joka Rinteenkulmaan avattiin, niinsanotut dynamolaput, joilla loihdimme valoshown. Dynamolampun toiminta perustuu rivakkaan edestakaiseen ranneliikkeeseen, jonka seurauksena se lataa akut jonka jälkeen valoa tulee kun napista napsauttaa, kätevää. Ranneliikkeen koreografian suunnittelimme aikalailla miehistä onanointirituaalia imitoivaksi, show päättyy ejakuloivaan valoryöppyyn. Jep.

Janoinen Markoolio voitti lentopallomailojen yhteenläpsäytyskisassa itselleen oluen. No niin aasit tajusitteko, kaikki ylläripylläri/megaläpsy/whatever voitot tulivat meidän seurueeseen. Yhteishenkemme oli suuri, valtava ja kaikenlisäksi voimakas hajuinen.

Finnaali kiarrokseen ol Savvonmuanpoejjat laettaneet hyvvee mussoo. Teivit Pouvviee, Uavikkoo ja olhaa hyä sit laettaneet viäl Anssi Tikanmäjenkii sinne viimoseks. Puhuimme enenevässä määrin pelkkää skiedaa ja vastailtiin kun muistettiin. Mikko sanoi et "karjalaiset on kierompia kun savolaiset", meinasin hermostua, jannu ei tiedä mistä puhuu. Meinasin hermostua myös Markooliolle kun se kysyi vastauspaperia täyttäessäni, "onks toi varmaa tietoo", ajattelin "skitso, jätkä on ihan Kanada" , taputin häntä kuitenkin olalle kauniisti hymyillen ja sanoen "älä liikaa kelaa, ettet relaamatta delaa". Voitto, eli vode tuli kuitenkin, 4 ja puol pinnaa. Voi Pytty 3 ja Elisat 2 ja puol. Eka kisani tälle syssylle ja pikkasen petyin kun en Jasmiinin mukavia mimmejä nähnyt paikalla. Muutenkin tuntui olevan vähänpuoleisesti jengiä visailemassa. Mut voitto oli okeido ja keimo maistu. Mä tuun kaljoille keskiviikkosin jos vaan aikataulut sallii, iltaduunia paljon. Musan suhteen mä oon ensisijaisesti sähkökitaristi, sit musafani, sit miksaaja/äänittäjä, ihan viimesenä tulee nää jonglöörin hommat.

Kotimatkalla tapasimme pyörätielle jäätyneen oravan, Danko sivuutti asian olankohautuksella, lisäten poweria potkuun. Vaimoni nukkui kun saavuin kotiin. Yöllä näin unta jossa "Väännän skebasta kaularautaa ja.........

3 kommenttia:

Mikkovee kirjoitti...

No onhan se karjalainen omalla tavallaan savolaista kierompi. Ja kumpi on enempi karjalaa? Impilahti, josta mummini on syntyjään? Vai Hamina? :P

JahRelainen kirjoitti...

Millälailla omalla tavalla?

Omat isovanhempani ovat Suojärveltä, mutsin puolelta myös kaikki sisarukset Ortodokseja.

Mutta miten helvetissä pystyt vertailla jotain impilahtea ja haminaa karjalaisuudessa ja miten ne tähän liittyy??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Mikkovee kirjoitti...

No seku kieroilen tässä. :D

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...