tiistaina, lokakuuta 21, 2008

Andy McCoy from Hanoi Rocks and Kojo in China

Onhan se paska juttu et euroopan paras katu/glam -rock poppoo iskee hanskat naulaan. Täytynee jotenkin yrittää hilautua jollekin noille vikoista keikoista. Kieltämättä uutinen tuli puun takaa. Olisin mielelläni nähnyt tämän bändin uran jatkuvan ja jatkuvan ja jatkuvan.........

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko yhtenä syynä lopettamiselle Andy McCoyn vaikeudet saada työlupaa Yhdysvalloista? Bändi on varmaan turhautunut kiertämään pelkästään Eurooppaa ja Japania, kun koko ajan tavoitteena on ollut "tehdä duunit loppuun" nimenomaan USA:ssa.

Tykkään bändistä, mutta mikään fani en ole koskaan ollut.

Top-5

1.) Motorvatin'
2.) Tragedy
3.) People like me
4.) Self destruction blues
5.) Under my wheels (Cooper-cover live-levyltä)

JahRelainen kirjoitti...

Mistä sä tollasta tietoa olet kaivanut työluvasta? Oleteko ikinä nähnyt livenä Hanoita?

Andy McCoy on muuten ihan ykkös inhokki junteille ja Sheriffi McCoyn taidot vittuilla heille ovat ihan huippuluokkaa (tämä voidaan laskea meriitiksi). Lapin junttiKansan etukannessakin oli uutinen (kuvan kera) Hanoin lopettamispäätöksestä. Nyt näytetään että ollaan suvaitsevaisia, heh, hyvä lukijoiden kalastelukikka, läpinäkyvää :)

Monroe+McCoy on suomen ainoot rocktähdet ja ansaitusti ovatkin.

Kojo muistetaan ainavaan Nuku Pommiin biisistä. Jätkällä olis ollu hyvät mahkut tulla härmän ykkös blueslaulajaks mut ei, tallas korkin päälle. Hyvin se kyllä tos videolla vetää, räkänen soundi. Eiks Kojo ollu Albertin viimeisellä Lontoon matkalla mukana, vai muistanko väärin??

Anonyymi kirjoitti...

"Mistä sä tollasta tietoa olet kaivanut työluvasta?"

Lehtihaastatteluista ja muista jutuista, en muista nyt tähän hätään tarkemmin mistä. Googlaamalla löytyi kuitenkin mm. tällainen (Iltalehti 22.10.2007):

"Jenkkeihin me ennen pitkää haluamme, meillä jäi siellä työ kesken 80-luvulla. Siellä on iso tilaus tällaiselle kitararokkibändille, ja Hanoilla on Jenkeissä jo valmiiksi tosi iso kulttimaine, meitä on kinuttu sinne keikoille kaikki nämä vuodet.

Edellisen levyn aikaan esteenä oli Andy McCoyn maksamaton sakko, sen takia sinne ei saatu työlupia. Nyt sakko on maksettu. Mutta turha tässä on puhua mistään maailmanvalloituksesta, ennen kuin mitään on tapahtunut, Michael rauhoittelee."

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, en ole nähnyt koskaan livenä. Varmaan hyvä show-bändi keikalla, ainakin kuvausten perusteella.

JahRelainen kirjoitti...

Täh, siis et oo nähny.

Käy iheessä katsomassa jos vaan intoa riittää.
Onhan kyseessä kuitenkin aika merkittävä Rock 'N' Roll bändi niin täällä kuin tuolla USA:ssakin.

Itse kyllä Hanoin historiaa tutkineena, jamppojen fiksun tilannetajun huomioiden, voisin pienoisella todennäköisyysperusteella väittää että siirtyvät vain väliaikasesti telakalle.

JahRelainen kirjoitti...

Ou jee, tottahan se työlupajuttu olikin.
Ja eiköhän se ollut tossa Hanoin elämän kaari.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...