maanantaina, huhtikuuta 05, 2010

"Rolling Stones -jermu haluaa kirjastonhoitajaksi"

Jotta Keith Richradsin kirjakokoelmaa voisi kutsua kirjastoksi, sille olisi hankittava kirjastonhoitaja. Voisin ottaa pestin vastaan:

Mackan
Special Librarian
Keith Richards Redlands Library
West Wittering, Sussex
United Kingdom

Vielä hienompi olisi kuitenkin Madeleine Thérèse Amelie Josephine Bernadotten kuninkaallinen musiikkikirjasto. Se edelleen nummer ett.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tästä tulee jotenkin mieleen, että uusimman tiedon mukaan Winston Churchillin kuuluisassa viskilasissa oli käytännössä aina teetä ja sikari oli suussa sytyttämättömänä.

Näin taannoin uudehkon elokuvan Brian Jonesista. Siinä Richards oli kuvattu Jonesiin verrattuna säntillisenä ja vaatimattomana työmyyränä.

mackan kirjoitti...

Entäpä Jimi Hendrix: viihtyi lähinnä studiossa laitteidensa kanssa, vähän kuin F. Zappa.

Anonyymi kirjoitti...

Timo K. Mukan leskeä haastateltiin muutama vuosi sitten jossain Roviksen paikallislehdessä. Hän sanoi Mukasta ja Kalervo Palsasta että näitä pidettiin pelkkinä juoppoina mutta kannattaa katsoa pelkästään määrinä paljonko he kirjoittivat ja maalasivat lyhyessä ajassa ja miettiä montako tuntia päivässä se vaatisi.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...