sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Näin se menee

Ville Valo ja levymyynti:

"Fanit pitävät levystä ja olemme saaneet paljon hyvää palautetta. Tuntuu, että harva on kuitenkaan hankkinut sen itselleen, ihmiset kun eivät nykyään enää osta levyjä, Valo kertoi yhdysvaltalaisen The Rave -nettitv:n haastattelussa.

Valo sanoo huomanneensa tilanteen käytännössä erityisesti hiljattaisella Euroopan-kiertueella. Miehen mukaan monissa sellaisissa maissa, missä uusinta HIM-levyä on myyty varsin vähän, koko yleisö kuitenkin osasi sanat kaikkiin tuoreisiin biiseihin."

---

No, seuraavaksi ei kannata levyä tehdä. Tai ainakaan siihen ei kannata panostaa ja tuhlata resursseja entiseen malliin. Ainahan voi nostaa esim. lippujen hintoja. Tosin kohta kukaan ei viitsi käydä keikoillakaan, kun soitetaan entistä huonommin ja biisitkin ovat hutiloiten kirjoitettuja.

Katsoin muuten hutiloiden tehdyn heavy-dokumentin. Dee Snider on hauska jätkä, jolla on huumorintaju kohdallaan.

5 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Jostain luin (oisko ollu Teoston lehti, Hesari tai joku nettipalsta, en muista) äskettäin että, euroopasta jää 2015 mennessä 1 miljuunaa artistia/luovan alan tekijää työttömäksi. Syy, piratismi ja laiton nettilatailu.

Et sillai, pojat ja tytöt.

Keikoille kannattaa mennä, aina.
Itsekin suuntaan vapuksi Hesaan katsomaan Brant Bjork:a. Kokoontumisajot, juu nou :)

Anonyymi kirjoitti...

Jim Morrison toteaisi tähän, että "Rock is dead!", ja bändi alkaisi soittaa Albinonin (eli Remo Giazotton) Adagiota (huonosti, tietysti).

mackan kirjoitti...

Joo, jospa ne vaikka paranisivat, kun ei tarvitse enää säätää studioissa kuukausitolkulla- Jäljelle jäisivät live-tallenteet, "muistoksi" keikalta.

Näin perjantaina 14 bändiä livenä. Vappuna juon simaa ja katselen pöydällä Karita Mattilan tahtiin tanssivaa emäntää.

Satubeth kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä vappu-suunnitelmalta! Mutta mikä oli tuo hutiloitu hevidokkari?

mackan kirjoitti...

Dick Carruthersin ohjaama "Heavy Metal - Louder Than Life" (2006). Onko tuttu? Löytyy kirjastosta diiviidiinä.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...