maanantaina, huhtikuuta 26, 2010

Uusin Rytmi

Muistuttakaa, etten uusi enää tilaustani. Paskanmausta tulikin mieleeni, että tiedustelin erästä projektia varten raahelaiselta yrittäjältä, paljonko maksaa kalustettu yksiö kuukaudeksi vuokrattuna: kahdeksansataa euroa.

Top-5

1.) Raahen kaupunginkirjasto
2.) Wanhan Raahen kadut
4.) Tornitalon terassi
5.) Bio Huvimylly
6.) Rannat

7 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Sama homma, Rytmi katkolle.
Kumma juttu muuten tuo että aina keväisin tupsahtelee positiivisia fiiliksiä vanhasta syntymäkaupungista. Kavereita, katuja, muistoja jotka sekoittuvat ikävään ja kaipuuseen. Elämä on nastaa.

mackan kirjoitti...

Pahinta oli Ylpön albumikuvat. Täs mä oon ystäväni Kauko Röyhkän kaa.

Hyttinen on tuhonnut lehden.

Raahe ei ole syntymäkaupunkini, mutta peruskouluvuodet takasivat sen, että tunnen ajoittain itseni aika lailla raahelaiseksi.

JahRelainen kirjoitti...

Mua on ärsyttäny muutenkin toi namedropping mitä harrastetaan nykyisin kuvottavuuteen asti.

Jotkut pienemmät bändit ku lanseeraa omia juttujaan niin kategorisoidaan musat ihan päinhelvettiä ja vertauskohteina käytetään ties mitä jotka eivät k.o bändiin/artistiin mitenkään liity. Einä ei löydy sellaisia rehellisiä lehtijuttuja jossa artisti/bändi yrittäisi edes selittää sitä maailmaa mistä musa on lähtöisin.

Jaska kirjoitti...

Edellisessä Rytmissä oli muistaakseni jonkin kauneudenhoitotuotteen mainos. Jospa seuraava Rytmi olisi kultaturbonumero, jonka mukana tulee Jenni Vartiaisen jättijuliste. Ainahan mies voi toivoa!

mackan kirjoitti...

Veikkaus: Heta saa potkut 2011 vaihteessa.

JahRelainen kirjoitti...

Ei saa fuduja. Lukijakunta vaan vaihtuu.

mackan kirjoitti...

En usko, että saa tarpeeksi uusia lukijoita. Indeksi kasvaa liian suureksi, siksi seuraa potkut.

Bachia pääsiäisenä I

Matteus-passio BWV 244: Wir setzen uns mit Tränen nieder Chor und Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks joht. Sir Simon Rattle