perjantaina, huhtikuuta 30, 2010

Vappuaatto!

Tänään on kansainvälisen vappupäivän aatto, jota pakkojuhlitaan kirjaimellisesti kosteissa merkeissä myös meillä Rovaniemellä.

Kuten tiedetään, poikakuorolaiset eivät tunnetusti ole kaikkein ortodoksisimpia juhlapäiväfriikkejä, joten simanmakuista easy action -tunnelmaa lienee kullakin luvassa.

Henkilökohtainen juhlaohjelmani sisältää seuraavan kokonaisuuden:
Hauskaa vappuaattoa kaikille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä ajattelin vain vetää pään täyteen kuten joka vappu. Tässä maassa (ainakin Tampereella) on niin saamarin lapsillesopivaa ja kuollutta ettei niitä paria poikkeusta kun on edes vähän menoa ja hälinää voi kerta kaikkiaan jättää väliin.

mackan kirjoitti...

Heh, hauskaa vappua sinnekin!

Ai niin, Tupsu sulkee ovensa lopullisesti. Sinne meni sekin "kulttuurikapakka".

Ajattelin kirjoittaa aiheesta (Tupsun musavisat) jotakin, mutta en tiedä viitsinkö muistella sitä myrkyllisen painavaa tupakansavua ja kantajuoppojen mölinää ja lopunaikojen henkilökunnan urpoilua.

Tai no, olihan siellä joskus mukavaakin. Kauppayhtiössä oli/on meno aina niin söpöä ja kilttiä.

Satu kirjoitti...

Blogiinkin pitäisi saada "tykkään" -nappi facebookin tapaan.

Havahduin itse asiassa vasta eilen tietoisuuteen, että vappu on edessä. Tuli pakkojuhlintapaniikki - IIIKK - mutta en ole saanut mitään konkreettista aikaiseksi. Paitsi ns. tuuliajolla ajelehtimiseni, johtuen office-duunin loppumisesta. Jeij!

Eli, ilta kuluu joko A) kotona ihmetellessä, että "hitsi, maanataina ei tarvi mennä töihin". B) kotona järjestellessä etätyön aloittamista maanantaita varten, C) baariin mars! Tupsu on ollut puheissa. Siellä on kuulemma jotain ohjelmaa, josta en tarkemmin tiedä.

mackan kirjoitti...

Satu, aloitatko heti maanantaina Ossin parissa? Joko Kusti polki?

Onnea muuten vapaudelle! Nauti:)

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa vappua myös.

Itse mietin, että
a) ostanko kaljaa ja sipsejä ja
katson elokuvan
b) lähdenkö punk-keikalle
c) teenkö jotain muuta
Ulkona on kylmä, sataa vettä, eikä minulla ole juurikaan rahaa, joten vaihtoehto a tuntuu todennäköisimmältä.

Tupsussa oli joskus kauan sitten oikein vanhan ajan portsari. Univormuun pukeutunut vanhempi herra, joka ei urpoillut edes nuorille pitkätukkahamppareille, epäonnistuneille taiteilijoille tai epäonnistuneille elämäntaiteilijoille.

Satu kirjoitti...

Einsteen: minäkin muistan jonkun tuollaisen portsarin siinä hämyisessä nurkassa heti oven vieressä :)

Mackan: Kiitos, olo on helpottunut, mutta jotenkin oudon tyhjän tuntoinen. Ainakin vielä. Kyllä tämä tästä vielä arkiseksi aherrukseksi muuttuu, kunhan saan kotiofficet käyntiin.

Ozzi tupsahti pozzista juu! Tupla O tekee comebackin. Nyt viedään se loppuun saakka.

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...