torstaina, marraskuuta 17, 2005

Ensin musavisa, sitten maailma


Nimeltämainitsemattomat joukkueemme jäsenet ovat kaavailleet puoluetta, jonka ainoana tarkoituksena olisi saada Madde Suomen kuningattareksi. Kuulemma perustettaisiin kuninkaallinen musiikkikirjasto, jonka uutuuslevyjä monarkki pääsisi selailemaan.

Henkilökunta istuisi ryhdikkäänä paikallaan ja tarkkailisi tilannetta. Madde kysyisi mitä hänen suosikkibändinsä The Bandin levyjä on paikalla. Johtaja menee esittelemään hyllyä. Madde katsoo tarkkaan. Hän on hieman likinäköinen. Hänen parfyyminsa kantautuu virkailijan sieraimiin ja asiakaspalvelija saisi tuntea poskellaan kurottautuvan kuninkaallisen hengityksen.

Lopuksi Hän nostaisi pöydälle suosikkilevynsä: pari The Bandin kokoelmaa, Super Hits 1989 -lootan, Rolling Stonesien Exile on Main Streetin, thaimaalaista iskelmää ja Kissin live DVD:n. Kirjaston kapteeni tai varakapteeni piipauttaisi korttia, katsoisi ettei hallitsijalla ole lainakieltoa ja ojentaisivat musiikin nöyrästi mutta nöyristelemättä ylhäiselle asiakkaalleen. Palkakseen he saisivat hymyn.

Voisi onnistuakin. Oheinen kuva pääsi aikanaan Fark-nimiseen blogiin ja viestin 384 kommenttia antavat vihjettä, että hölmömpääkin on perustettu puolue edistämään.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...