keskiviikkona, marraskuuta 23, 2005

Yllätysten ilta

Tommy ja Satu onnistuivat siinä, missä useimmat ovat tällä kaudella epäonnistuneet: luomaan sellaiset kysymysrungot, että Musavisa-instituutio saisi uuden viikkovoittajan. Nakkikioskin nuoret heavy-diggarit hivuttautuivat finaaliin mitättömällä erolla papukaijoihin ja hoitivat homman tyylikkäästi myymiöönsä. Kohtalon ivaa on, että illan varjofinaalissa papukaijat saalistivat enemmän pisteitä kuin mikään muu joukkue. Ettei vaan tullut jälleen neljäs sija?

Halinallet tuli toiseksi keskinkertaisella suorituksella. Yksilötasolla jyräävä N1 on hiipunut loistonsa päivistä saaden aika vaatimattomat pisteet kaikilta kierroksilta. Lällättävät kakarat jäivät tällä kertaa myös läsnäreille, vaikka finaaliin pääsivätkin. Illan visa oli hyvä, joskin Tommyn finaali olikin aivan julmetun vaikea venäläisine filosofineen.

3 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Tai no, eihän tuo Noone ole oikeastaan mitenkään hiipunut; kolmen kärjessä pisteissä:)

Mistähän tuokin mielikuva tuli?

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä. Ehkä finaalit voisi julistaa teemattomiksi.

Alkukierroksiin teemat sopivat, vaikka parhaassa tapauksessa ne eivät ole musiikillisia. Urheilu, politiikka, coverkappaleet ja sellaiset toimivat hyvin. Ne eivät vaadi mitään tiettyä musiikillista suuntautumista. Punk tai barokkiviulu eivät ovat tästä syystä huonompia teemoja.

Ei silti että antaisin tuota kommenttiasi anteeksi. Ikinä.

Satu kirjoitti...

Juu, kiva oli kisavisata taas. Kovasti kyllä jännitti ennen omaa tuomarointiani. Taisi olla turhaa, koska kaikki meni ok. Kierrokseni ei ollutkaan niin helppo kuin oletin sen olevan, mutta ei myöskään liian vaikea. Kiitos Tommille pisteidenlaskuavusta =)

Ja mun mielestä teemat on ihan kivoja.

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...