keskiviikkona, marraskuuta 16, 2005

Veli hopea

Molemmat alkukierrokset voitettiin, mutta finaalista se aivan kirkkain mitali jäi taas kerran hakematta. DK voitti 15 pisteellä kahtatoistamme vastaan. Noone jäi taakse, muistakseni he saivat kahdeksan tai yhdeksän pistettä.

Halinallen kaataja lieni tällä kertaa vanhan esiesijoukkueemme skoptilaisten perustajajäsen Jaakko. Voisi sanoa, että kohtasimme iskun menneisyydestä. Se oli tietenkin oikein.

Visaan on tarjolla myös voittajien näkökulma. Numero kolmonen ei ole vielä kommentoinut, mutta Dead Parrootsin kestokommentti pätee nyt kuten muulloinkin.

Sarjatilanne seitsemän parhaan (kun en muista oliko Nakkikioski mukana) lieneenee nyt seuraava: