keskiviikkona, marraskuuta 30, 2005

Musavisa-mestaruus Donkey Kongalle!

Runkosarjan lopulliset pisteet (kärkijoukkueet):

1. Halinallet 25 p
2. Donkey Konga 22 p
3. No1 Knows 11 p
4. Dead Parroots 12 p
5. Husqvarna & Singers 10 p
5. Pupuliima 10 p
6. Löysät bois 9 p

Eilen pidettiin lisäksi yhden kierroksen mittainen kausifinaali, jonka voitti erittäin täpärästi Donkey Konga. N1 tuli toiseksi, ja kolmanneksi Halinallet.

Onnea Musavisan voittajille! Donkey Konga on vaikea vastustaja, jonka musiikkitietämys on laaja-alaista, oivaltavaa - ja mikä pahinta: kumuloituvaa. Jos Donkey Konga olisi hirmulisko eikä apina, olisi se ehdottomasti Jurassic Parkin raptor.

Tähän perään voi jokainen halinalle käydä lisäämässä mietteensä. Olkaa hyvä, sana on vapaa:

Tommi puhuu:

Ainakin se lohdutti, että toisetkin osaavat tehdä liian vaikeita visoja. Finaalin paras tulos oli neljä pistettä. Omassani kymmenkunta, vaikka viimeviikkoisesta sopii koulukiusata ja syyn kanssa.

En kyllä luopuisi visojen profiloinneista. On hieno mennä Jaakon visaan ja tietää, että nyt tulee Olavi Virtaa ja serbialaista mustalaisvingutusta. Hyvä meininki!

Sitäpaitsi voitimme sekä alkukierroksen että viikkofinaalin. Kausifinaalin hävisimme puolella pisteellä. Ei huonompi visa, varsinkaan kun juotava ei päässyt loppumaan pöydästä.



SatuSH:

Visa oli kyllä ihan kamalan vaikea. Osasin sitä kyllä odottaakin. Tyydyin jälleen lähinnä istuskelemaan ja nauttimaan baarin tarjoamia tuotteita. Onneksi minulla oli kuitenkin ihan ikiomaa seuraa mukana. Selvennykseksi: hän ei osallistunut peliin eli joukkueemme pelasi ihan sääntöjen mukaisella kokoonpanolla.

Eli henk.koht. tasolla en ollut joukkueellemme hyödyksi. Mutta koska Halinallet ovat ylläpitäneet koko kauden ajan hienoista hienointa joukkuehenkeä, sen avulla selvitimme tiemme runkosarjan voittoon. Joukkuehenki ylsi myös yhteen yksilökisan voittoon. Markonallen kanssa saimme Ray Manzarek -tiedolla palkinnoksi anananaksen ja juoman. Vaikka en sitä yksin voittanut, se oli joka tapauksessa minulle ihka ensimmäinen yksilövisavoitto. Siitä olen iloinen.

Poikanallet ovat kyllä pistäneet parastaan ja jatkavat samalla linjalla. Halinallet-jatkosta en tiedä, koska olen jossain vaiheessa muuttamassa suuremmille visatantereille. Mutta pojat jatkakoon viitoittamallaan voittoisalla tiellä. On ollut suuri ilo pelata teidän kanssa :)


Jonze äänessä:

Aluksi lämpimät onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille kilpakumppaneille.
DK:n voitto oli ansaittu ja runkosarjan voitto jätti ainakin allekirjoittaneelle hyvän fiiliksen, vaikka pokaalia ei tällä kertaa päästykään kohottelemaan.

Finaali oli vaikea, kuten tuossa jo mainittiinkin mutta tulipa tehtyä sitten kunnon loppurutistus. Itselläni on ollut syyskaudella todella hauskaa ja (onneksi) harvat missatut visat ovat hatuttaneet senkin edestä. Nyt vain täytyy keksiä tiistai-illoille jotain korvaavaa tekemistä, kun sisäinen kalenteri hälyttää kiiruhtamaan musavisaan.

Kiitokset omalle joukkueelle, muiden joukkueiden kavereille ja varakapteenin spesiaalikunniamaininta Sadulle kuluneesta kaudesta.

Me tulemme taas!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyyhkyläiset

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tässä muuta kuin että muutetaan takaisin Karhuun, otetaan Kulli-Olli riveihin, muutetaan nimi takaisin poikakuoroksi ja pädetään.

Anonyymi kirjoitti...

Hywä Tomppa!

Anonyymi kirjoitti...

Missä ne loput joukkuelaiset viipyvät?

Mackan kirjoitti...

En tiedä. Kirjoittavat sitten kun jaksavat, kai.

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...