keskiviikkona, marraskuuta 02, 2005

Pitkästä aikaa

Ensimmäinen kierros: voitto
Toinen kierros: voitto
Finaali: voitto

Juha oli sorvannut mukavat kysymykset. Aivan mahtava visa! Kiitos tuomarille ja joukkueelle. Tietoa ropisi musteena paperille joka ukolta ja akalta. Niin sitä pitää.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olokohon! Ja sitä visaa kun niin jännititte ja spekuloitte etukäteen. Mutta minkäs sitä mahtaa lyämättömälle tiatourelle (näyttää aivan ranskankieleltä).

Mackan kirjoitti...

Jeespoks, kiitoksia. Olemme nyt jälleen tasapisteissä DK:n kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Pantakoon tähän muistiin tulevia sukupolvia varten, että tunnelmaa latisti huono pöytä. Toisaalta ihme että pääsimme istumaan ollenkaan. Ensi kerralla vallataan heti jokin niistä keskipöydistä.

Tuomarilta oli hyvä veto puhua finaalissa tiukasta kisasta kun pisteet olivat järjestyksessä 17, 12 ja 6. Tiesi että olemme kovin herkkiä.

Paluumuuttaja Mr. Ace nosti joukkueensa ensimmäisellä kierroksella komeasti hopealle pisteen päähän kannoillemme. Tuli aivan mieleen Juhan edellinen visa, jossa Ässät pätivät kaukana Poikakuoron yläpuolella.

Anonyymi kirjoitti...

Piti vielä kysymäni, että onko Husqvarnan blogi jo jossain. Siitä oli puhetta viikonloppuna.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno visa kertakaikkiaan! Hauskaa oli tietämisen ja ilmaisen siiderin parissa. Unohtamatta hyvää musiikkia ja hienoja kysymyksiä. Huonoa oli: pöytävalinta. Ei enää siihen pöytään. Mieluummin vaikka lattialle. Tai biljardipöydälle.

Mutta kiitosta kiitosta kaikille osakkaille =)

Anonyymi kirjoitti...

Ja kiitosta myös kiukutteluni sietämisestä. Joukkuehali!

Anonyymi kirjoitti...

Nou hätä Tomminalle. Hali.

Anonyymi kirjoitti...

Ette sentään tartuttaneet noita kisarituaalejanne viime blogitapaamisessamme. Sellainen saisi pelkäämään joukkuehalin sivuvaikutuksia eli tietoisuuden vapautumista.

Mackan kirjoitti...

Hyvä Tommi! Tosinalle myöntää! ISOHALI!

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...