keskiviikkona, marraskuuta 09, 2005

Voittodrinkkien kilinää, jostain kaukaa kantautuu demoninen nauru

Varakapteenimme Jonze oli menneenä tiistaina poissa. Musavisailu olisi kuulemma ollut liian hektistä hänen viikkosuunnitelmilleen (todennäköisesti hän hieroo nyt jossain käsiään ovelan näköisenä ja ajattelee: "Kaikki sujuu suunnitelmieni mukaan, hähää!")

Alkukierrokset olivat pianpa poikkeuksellisenkin oivat. Finaalissa tiukka voitontahtomme ja kankea organisaatiomme toi tuloksen eli voiton. Reippaus oli tarpeeseen kun kahden ensimmäisen kysymyksen kohdalla vastauspaperimme vielä hohti puhtauttaan.

Pekalle kunniaa Visa numeroin -postauksesta. Sellaisen toivoisi tulevan tavaksi.

Itse omasta puolestani haluan kehua, että voitin Pezin. Olenkin haaveillut sellaisesta jo jonkin aikaa. Oikeasti. En vain tiedä miksi sitä nimitetään. Sitä vehjettä. Millä edes ostaa sen, mitä ei osaa sanoiksi pukea? (muistakaa lukea linketyt tekstit huolellisesti läpi!)

2 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Olipa makoisa voitto! Enpä muista, että Noonen kanssa olisi ollut koskaan aiemmin noin tiukkaa.

Satu kirjoitti...

Makoisa voitto ja hieno visa! Vaikka en kovin paljoa ollutkaan (jälleen kerran) hyödyksi. Lisäksi ns. oma vastuualueeni osoittautui tuntemattomaksi maaksi, mutta hienon joukkuehengen avulla siitäkin hässäkästä selvittiin. Kyllä oli mukava pelata =)

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...