maanantaina, joulukuuta 13, 2004

We will shortly arrive at Koivu

Björk on muuten hyvä bändi, mutta saisivat vaihtaa vokalistin.

Joskus syksyllä 1994 eräillä jatkoilla kuulin Violently happya volyymilla, joka ei tuntunut minusta hyvältä. Asuin tuolloin hetkellisesti Kangasalla, ja seuraava bussi sinne lähti vasta kuudelta.

Homogenic vaikutti hyvältä levyltä. Kävin syntymäpäivänäni katsomassa Dancer in the Darkin. Minusta hahmot olivat tyhmiä ja vastenmielisiä ja laulut sen mukana. Vokalistin naamanvääntely kiristi hermojani. Kaikki seurueestamme eivät varmaan olleet samaa mieltä, sillä sain ilon kuulla tuota hirnuntaa muutamankin kerran kera hehkutuksen miten hieno säveltäjä täti on. Vuosia myöhemmin keskustelussa tuli ilmi, että juonen aukot johtuivat todennäköisesti torkahtelustani eivätkä käsikirjoituksen puutteista.

Vespertine on hienonnäköinen levy. Kuuntelen vielä uusinta jonkun aikaa ennen mielipidettäni, joka epäilemättä kiinnostaa kaikkia kovasti. Täältä tähän.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu ei se oo mikään bändi vaan Björk Gudmundsdottir on laulajan nimi. Ei oo mitään bändiä! Älä rupee selittää kun et selvästikään tiedä mistään mitään! Ainakaan et tajua mitään hyvästä musasta!

Mut Björkin musa pelasti kun mä toivuin itsemurhayrityksestäni. Mä tunnen pari björkfania, joilla on aika pitkä rikosrekisteri ja hakkaa sutkin kun mä vaan sanon. Missä sä asut, pelle?

Anonyymi kirjoitti...

Edelliselle kommentaattorille:

Naapurisellissäni asustaa hyvä ystäväni, joka on kova Rolling Stones-fani ja pian vapautuva psykopaatti-murhaaja joten OLE SINÄ VITUN NYHVERÖ VAAN HILJAA NIIDEN SAATANAN BJÖRK-HOMOKAVEREITTESI KANSSA!!

- Terv. Jorma

LL kirjoitti...

Täällähän on erittäin lupaavaa anonyymiriehuntaa tarjolla!
Minä toivoin salaa joulupekalta lahjaksi kirjaa ja tuumasin siinä sivussa, että runouttahan tähän tarvitaan! Yhteinen vihollinen pistää vänkästi riidan poikki ja voita väliin.

Anonyymi kirjoitti...

Aika mahtavat sivut. Erityisesti tervehdys perhantaiksi sykähdytti:
Lähde mukaani aistillisuuden maailmaan.

Hyppää kyytiin ja anna ajatuksen kuljettaa.

Minulta, sinulle.

Rakkaudella, perjantaisin.
"Lataa Tommy taustakuvaksi" - TOTTAKAI! Minkähän noista valitsisi? Taas on perjantai pelastettu mutta hetkinen, nythän onkin vasta tiistai.

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...