torstaina, joulukuuta 16, 2004

Parhaudesta

Ässien oma blogi on herennyt tarjoamaan kiitettävästi sisältöä. Nuorten popparien kuvaston (mukana mm. Tommy Lee sukkahousuissa, muita suosikkejani ovat Gene Simmons ja Kirk Hammett) ohella ensin parasta kappaletta ja sitten heti perään kärttävät musavisalaisilta top-10 -luetteloa. Ottakaapa osaa. Itse en kykene vaikka uskokaa pois, olen yrittänyt.

Lainasin kirjastosta hehkuttamaani Beethovenia ja vaikka se biisi onkin edelleen varsin hyvä, parhaasta kappaleesta edes hetkellinen puhuminen jättää minulle likaisen ja masentuneen olon. Varmaan siksi, että subjektiivisesti voin tykätä laulusta vain aika rajoitetun ajan. Johnny Winterin Prodigal Son on kyllä hieno, jos joku vielä esittäisi sen osaavammin. Mutta en kyllä missään tapauksessa haluaisi kuulla sitä päivittäin tai edes viikottain. Sitäpaitsi jos oikein tarkasti ja rehellisesti miettisin, täytyisi varmaan hyvin pian tunnustaa jokin toinen viisu paremmaksi. Ja sille sitten kävisi samalla tavalla ja niin edelleen.

2 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

TOP-5

1.) Janis Joplin (sydän särkyy)
2.) Flea (hattu!)
3.) Noel Gallagher (edelleen aivan samannäköinen)
4.) Gene Simmons (mahtisonni jo nuorena!)
5.) Ässät (Tommi nokittaa)

Satu kirjoitti...

Hip ja Hei! Olemme otettuja top-vitoseen pääsystä, kiitos siitä Markolle ja erityisesti Tommille hienon (?) kuvituksen löytämisestä! Tuon kuvan kera sovimme mainiosti muiden listalle päässeiden joukkoon...se vain jäi vähän askarruttamaan, että mitähän joukkueemme miespuoliset Ässät ovat mieltä...hmm =D

Musavisan Greatest Hits! -listan laatimiselle annoin aikaa vuoden loppuun saakka siksi, että saa miettiä omaa Top-10 ihan rauhassa. I know it's hard... Mutta ei se ole niin totista puuhaa, ihan vaan ajankuluksi jotain voisi listailla. Itse ainakin yritän saada jonkinlaisen tehtyä. Katsotaan saanko tarpeeksi kamaa muilta, että musavisan yhteisen listan voisi koota. I'll let y know!

Top-5

1. Brittiläiset rikossarjat 2. Oma rauha 3. Kemuherkut 4. Työhuone 5. Opiskelu Olin tänään töissä. Koska muita ei ollut, sain paljon aikaise...