tiistaina, joulukuuta 14, 2004

Jipii, tiistai!

Laadin juuri kymmenen pikkuknoppia illan ATMV:tä* varten. Kymmenen kysymystä ja kymmenen palkintoa, paljastettakoon. Tommi täytyy lisäksi saada uudelleen raiteilleen; ylikuumenemista on selvästi ilmassa. Relax, baby!

[*alemmantasonmusavisa]

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli hauska ilta, mutta olut varmaan pilaantunutta kun on nytkin niin tavattoman huono olo. Sain lisäksi sähköpostia siviilipomolta, että olisi pitänyt kai tehdä jokin homma aikaa sitten, enkä oikein edes tajua mitä. Tänään en ainakaan jaksa, täytyypä tarkistaa etten mennyt lupaamaan sellaista.

Eilen oli hauska ilta (huomatkaa harhaisen aivoni bon voyage -ilmiö), mutta vähän hävettää, että menin taas rehentelemään melkein julkkis -saavutuksellani, eli että kaverin äiti oli myynyt Juri Gagarinille uimahousut. Nyt tuntuu jotenkin likaiselta. Olen paljastanut itsestäni enemmän kuin tuntuu hyvältä, teen häirintäilmoituksen heti kun keksin kenestä. Jos syyttäisi itseään ja hankkisi sen paskan vaikeuksiin. Ai niin, olen jo.

Hauskan illan lisäksi hehkutin Beethovenin F-duuri viulusonaatin hienoudesta. Se nolottaa, koska musavisailussa on kysymys poppiksesta ja popmusiikki ja klasari ovat aivan eri asiat. Jälkimmäisen mainostaminen niissä ympyröissä on silkkaa tyylittömyyttä ja keekoilua.

Anonyymi kirjoitti...

Valkoinen veli valittaa kuin papoose. Juh!

Kuka voi pysäyttää veljemme tuulen? Kuka voi sitoa sisaremme ajan, ja vangita tiipiiseensä? Tuliliemi tahtoo siivilleen kuin kotka, että se voisi taas palata, niinkuin talvi palaa preerialle. Niinkuin puhvelit laskeutuvat vuorilta joelle. Niinkuin pilvet nousevat taivaanrannasta, ja katoavat toiseen. Olen puhunut. Juh!

Satu kirjoitti...

Kiitokset mukavasta illasta! Musavisa minikoossa oli erittäin tarpeellinen arjen katkaisu. Osaakohan sitä enää tiistai-iltaa viettää muualla kuin Karhussa käsiä läpsytellen ja odottaen vastausvuoroaan??

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...