keskiviikkona, joulukuuta 08, 2004

Farssifinaali?

Voitimme eilen, mutta tänään ei enää tunnu yhtä hyvältä. Kannatan jyrkästi kausifinaali-tuomarin vaihtamista. Homma ei toiminut kuten kausifinaalin olisi pitänyt toimia; liian monelle jäi paha maku suuhun. Muistaako muuten kukaan, kun Dj-Ram-Eye vai mikä se nyt olikaan piti Wanhan Karhun aikaan musavisafinaalin? Se oli oikea katastrofi!

Olen kuitenkin myös sitä mieltä, että AOR, Bruce Springsteen, ooppera ja kasari-pop ovat ihan relevanttia musavisa-ainesta siinä missä tukka-heavy, mainosmusiikki, blues, jazz, Matti Nykänen, funk, iskelmä, punk, musikaalit ja jopa kaupallinen peli- ja filmimusiikki, jne, jne, jne. Niistä on osattava vain tehdä mielenkiintoisia kysymyksiä - kuten usein on tehtykin ja usein ei.

Joka tapauksessa: Poikakuoro rules!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuomarissa ei ole vikaa. Olemme vain liian hyviä. Pitäisikö voittajajoukkue hajottaa aina kauden päätteeksi ja jyvittää jäsenet toisiin joukkueisiin? Tai molemmat finaalijoukkueet. Arvalla vaikka.

Finaalituomaria voisi kyllä vaihdella. Se toisi näkyvyyttäkin, ehkä. Pohjois-Suomen deejiit kilpailisivat ja kyräilisivät kuka saa kunnian pitää musavisafinaalin. Se olisi vähän kuin olympiavoitto, mutta tarjolla kahdeksan kertaa usaemmin!

Mackan kirjoitti...

Suosittuja paikkoja nämä kuorolaisten kommenttilaatikot...

Satu kirjoitti...

Satu Ässistä hei! Ei voi mitään, hävisimme paremmalle joukkueelle. Pientä sähläystähän se finaali oli, mutta jospa saamme selkeyttä asiaan ensi vuoden puolella. By the way, ässät ovat avanneet oman bloggerinsa... En tosin ole mikään tietsikkanero, mutta sivusto pitäisi olla kunnossa. TErvetuloa vierailulle!

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...