sunnuntaina, helmikuuta 01, 2009

Päivetystä.



Morjens joikkuetoverit. Siintä onkin vierähtänyt jokunen tovi kun viimeiksi tänne jotain raapustelin. Kiireitä on pitänyt, päivätyöni lohkaisee ison loven vapaa-ajastani joten ymmärrätte varmaan mistä on kyse. Mutta koska ruokakuntamme rahavirta on kasvanut huuomattavasti on työssäkäynnistä ollut hyötyäkin vapaa-ajan suhteen. Nimittäin pop/rock -kulttuuria sisältäviä teoksia on tupsahdellut kotiimme varsin kiitettävään tahtiin ja hyllytila on tiukilla.

No tulihan sitä piipahdettua Venezuelassakin. Karibianmeren tuuli, aurinko, lämpö, rommi ja kiireettömyys teki gutaa ja siinä sivussa vähän päivettyikin. Gaso oli halpaa, tiet hyvässä kuosissa ja autokanta oli varsin hämmentävää. Kahvi ja sokeri oli säännöstelyjen takia siirtynyt mustanpörssin kamaksi. Miss Venezuelaa en nähnyt mutta varsin paljon samanlaista häikäisevää kauneutta kylläkin. Uudet tsimmarit jouduin ostamaan (kuvassa) koska "unohdin" vanhat ripa-uikkarit himaan. Väkijoukossa pujahti sievän neitokaisen handu olkaväskyyni hamuten lonpsaani, reaktionopeuttani ei ollut vielä rommi/aurinko vienyt ja misu jäi nuolemaan näppejään. Levyjä tarttui tarttui muutama mukaan, ei kuitenkaan rokkia. Musiikillisesti reissu oli hieno pelinavaus tuolla mantereella.

Tulevasta musavisakaudesta en uskalla luvata yhtikäs mitään, sori. Syksyllähän kävin parissa visassa ja luulenpa että aikalailla samaa lukemaa näyttää myös kevään kisasaldo osaltani.

Koittakaas hei kirjotella tänne blogille, vähän ummehtunutta.

Hehkeä Ingrid on rekrytoinut itsensä mainioon pääkaupunkiimme. Iso kiitos Ingridille menneistä kausista, toivottavasti syksyllä taas nähdään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin, oli varmasti hieno matka! Kerrot sitten lisää pyöreän pöydän ääressä:)

Blogi herää taatusti henkiin kauden kiihdyttäessä laukkaan.

Mikkovee kirjoitti...

Annoitko samalla 'vahingossa' kyynärpäätä feissiin taskuvarasyrittäjälle? Ja/vai/tai, missä vaiheessa huomasit kyseessä olevan kauniimman sukupuolen edustaja?

Mielenkiinnolla odottelen nyt matkakertomuksia.

Inksu kirjoitti...

Syksyllä nähdään!

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...