perjantaina, helmikuuta 06, 2009

Kevätkauden aloitus

Näinpä alkoi taas uusi musavisakausi. Keskiviikkoilta hämärtyi ankaran lumituiverruksen merkeissä kerääntyessämme triona Mackan – Mikko – allekirjoittanut Kauppayhtiön lämpöön. Aloitusiltaa tuomaroi Voi Pytty.

Ensimmäinen kierros jyrähti käyntiin Danzigin Killer wolfilla. Ukon tunsimme, biisiä emme. Misfitsin muistimme, mutta D:n ensimmäisen sooloalbumin julkaisuvuosi meni vuodella huti. Luonnollisesti.

Toisen kysymyksen Kills jäi tunnistamatta. Itse veikkasin urheasti Do-orkesteria, mutta väärin siis. Kaikkinensa tästä kysymyksestä tyylikkään pyöreä nolla. Kolmonen meni onneksi paremmin, kun Dylan tunnistettiin. Tuottaja Mark Knopflerin kädenjälkikin oli tunnistettavissa.

Viimeisessä kysymyksessä emme tunnistaneet Impaled Nazarenea. Ehkä se olisi arvattu, jos suomeksi vokalisoitu laulu olisi kuulunut paremmin. Kappalekin jäi pimentoon, eikä levyttämistä viivästyttänyt tragedia ollut tarpeeksi tarkkaan selostettu.

Ykköskierros meni siis kompuroiden, mutta iltahan oli vasta nuori.

Toisen kierroksen aluksi Richard Cheese (ei siis Mike Flowers Pops) loungeversioi Snoop Doggy Doggia. Mikko tunnisti Snoopin, mutta alkuperäisjulkaisun vuosi meni jälleen huti. Dr Dren tuotanto kuitenkin oli tiedossa.

Tunsimme kierroksen jatkuessa Johnny Winterin, mutta sitten humppahevikysymys meni jälleen väärille veikkauksille Korpiklaanin päätyessä väärään kohtaan. Egotripin Nurmio-coverin sentään tunnistimme ja onnistuimme haalimaan kakkoskierrokselta jo hieman paremmat pisteet. Ne yhdistettynä piilosanapuuhiksen pisteisiin riittivät nostamaan meidät finaaliin.

Finaalissa venyimmekin jo hieman toiseen malliin. Alun pelimusa- ja Kummelit toivat täydet pisteet. Olimme Mikon johdolla myös jyvällä John Legendistä ja Commonista, mutta tyypit päätyivät väärään järjestykseen, kun kysyttiin esiintyjää ja vierailevaa tähteä.

Viimeisessä kysymyksessä tulikin sitten GPS-täsmäosumana kryptoniittia pöytään. Ei se ollutkaan Kanadan Avril Lavigne laulamassa Twilight-leffan musaa, vaan ruotsalainen poptähtitehtaan artisti Spider-Man 2:n soundtrackilla. Tyrmäävästä lopetuksesta huolimatta kausi alkoi oivallisesti kakkossijalla. Onnittelemme voiton ansaitusti ottaneita bathoryttaria ja kiitämme myös tuomareita monipuolisesta visaillasta. Ensi keskiviikkoon, hei ja moi!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluaa blondin pöytään.

Mikkovee kirjoitti...

Kyllä! Kannatan! Blondi pöytään!

Jos mä blondaan hiukseni?

Eiku hetkinen...sitten mä oisin niinku eminem ja se ei ole hyvä asia se...prkl. Jatketaan etsintöjä.

Se Snoopin levyn julkaisuvuosi kyllä hieman nolottaa, aluksihan laitoin muistaakseni väärin, korjasin sen oikein, sitten aloin epäillä ja 'korjasin' sen vääräksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hihhihhiih, nauraa Elizabeth Bathory ja värjää tukkaansa mustaksi :D

Anonyymi kirjoitti...

Ja punaiseksi ja vaaleaksi.

JahRelainen kirjoitti...

Mä oon bruneten tai redhead:n kannalla.

Richard Cheese... jotenkin kyrsiintynyt tuohon (mike flowerspop:n aloittamaan)buumiin.

Ja totta helevetissä kun sesonkituotteesta on kyse niin eikun Maria Lund vääntäämään levyä suomalaisille, läpi menee ku väärä raha.

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...