maanantaina, helmikuuta 23, 2009

Hei oonks mä muuten kertonu et...



toi Duffy:n Rockferry on aivan m i e l e t t ö m ä n hyvä levy. Ei oo aikoihin mikään jytissy näin mahtavasti. Väkisinkin suu taipuu messingille. Ehdottomasti parasta mitä voi tehdä housut jalassa on kuunnella lujaa tätä lättyä ja ottaa snadit tantsu askeleet.

Huh helvetti että tekee kuulkaa gutaa.

6 kommenttia:

Mikkovee kirjoitti...

Uskotaan...mä taas latasin tänään pitkästä aikaa punkkia luuriin ja menin mäkeen. Jumalauta mitkä päräyttävät fiilikset irtos ku punkkia tulee luureista ja tykittää lumessa menemään. Ois vähä liian löysää tommonen soul-kama niihin geimeihin vaan kato ku tarttee sopivan aggren.

Anonyymi kirjoitti...

Frank,

Näen ja kuulen sieluni silmin. Kokeillaan joku ilta kellarissa.

Koska? Its been a long time since we rock and rolled.

Ai niin! Mutta meillähähän on nykyisin kellari JA sauna. Täytynee alkaa järkätä PK:n saunailtaa.

Mikkovee kirjoitti...

PK saunailta. Fock yeah! Kannatetaan.


...sori, oon punk-fiilareissa...

Anonyymi kirjoitti...

Fock? Kuulostaa joltain Scooterilta;)

Mutta joo!

JahRelainen kirjoitti...

Täs just perjantaina mietiskelin et klitsu-ilta ois pitkästä aikaa aika jees. Jos täs ... piakkoin sais katottua kalenterista milloin ois niinku hyvä vetää kunnon juubat, tupakoida sisällä ja kuseskella hangille. Leffoja ja musaa on jo niin perkeleesti et katsaus ois paikallaan. Klitsussa, studiolla vaan ei oo sohvaa, kunnon penkkei ei oo ku pari. Täytyy vuorotella ja yks seisoo koko ajan, paitsi loppuillas millon se seijoja köytetään seinään kiinni ettei tipahada lattialle kun on niin soossis ettei osaa edes tulta röökiin pyytää :)

Meet the Fockkers, Gay-Lord.

Frank Drebin on mahetsu, hyvä pokka, ei häkelly mistään.

Anonyymi kirjoitti...

Siis Patrick Duffy? Just eilen eväitä syödessä kollega totesi, että tänä vuonna hän voisi lähteä Pori Jazziin. Asioista hyvin perillä olevana kysäisin tietysti kuka sinne on tulossa. Duffyn levyjä myös lojui joskus loppuvuodesta ihmisten työpöydillä ja se taisi soida firman spiikkereistäkin, kun hikoilimme kollektiivisesti töiden parissa. Levyssä on kiva kansi, muuta en tiedä vaikka Iso-D tunkee aisteihin joka paikasta.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...