lauantaina, helmikuuta 14, 2009

Visaraportti 11.2.2009


Illan tuomarijoukkue: Avohylly
Illan teema: elokuvamusiikki
Poikakuoron kokoonpano:
Conan Barbaari, Grandmaster Flash & Clint Eastwood
.

Ensimmäinen läpsy: Poikakuoron Mackan tunnisti Conan Barbaarin, vaikkei itsekään sitä heti uskonut.

Ensimmäinen kierros eli "Sillisalaatti" meni kohtalaisesti pistein 5/12. Gunnarit, Serget, Cannabikset, Maccat ja kumppanit olivat joukkueelle helppoja. Kryptoniittia olivat tällä kertaa Air, Sophia Coppola ja mikälie kotanprojekti ym. pikkulikkojen jutut.

Toka läpsy: Poikakuoron Miihkali tunnisti sekunnin tuhannesosassa Grandmaster Flashin. Itse tykkään enemmän Flash Gordonista. Elokuvassa on kiva pahis, joka muuttuu hyvikseksi.

Toinen kierros eli "Black Magic". Kierros oli meille afroamerikkalaisen musiikin suurkuluttajille aika mukavaa kuuloajanvietettä. Siellä oli tiukkaa blaxploitaatiota, Shaftia ja Marvin Gayta. Ihan kaikkea ei kuitenkaan tiedetty, mutta pisteitä tuli pienen tarkistuksen jälkeen hienosti 9/12.

Kolmas läpsy: Poikakuoron Jonze tunnisti Kourallisen dollareita. Eikä ihme!

Finaalikierros eli "Kaukaasia kappaleita". Ei saatana, tipuimme heti kun Englantilaisen potilas pärähti. Onneksi sieltä sen lisäksi tuli Morriconea ja Vangelista. Pisteitä myös Broken Flowersista ja Mulatusta ja parista muuta. Eddie Vedder kuulosti muuten ihan Chris Cornellilta, emmekä onnistuneet tunnistamaan Zandarin valtakunnan musiikkikulttuuria, vaan paikansimme etnisen musiikkivirran karnaattisiin yhteyksiin. Pisteitä vaatimattomat 5/12.

Tulimme joka tapauksessa toiseksi. Illan voittajajoukkueeksi selvisi Toistaiseksi. Poikakuoro oli kuitenkin onnellinen kolmesta läpsyvoitosta ja kakkossijasta, joka takasi meille mukavat kaksi pistettä plakkariin ja jaetun johtoaseman Toistaiseksin kanssa. Kiitos illan tuomareille, oli hyvä visa!

Nyt kuuntelen Little Featia ja juon kahvia. Seuraavaksi menen rautakauppaan. Illalla syntymäpäiville eli matka jatkuu.

3 kommenttia:

Jonze kirjoitti...

Hyvä raportti. Täällä soi Delta Force 2 ja kappaleensa Jyväskylän meininki. Kohta sitten tiskaamaan...

Anonyymi kirjoitti...

Pokakuoro se vaan porskuttaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Kolomestaan.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...