lauantaina, huhtikuuta 28, 2007

Pronssia Tampereelta

Torstai-illan visa Semaforissa oli lähestyvän vapun kunniaksi peräti 50 % entisiä pidempi. Myös joukkueiden taso oli korkeampi kuin ennen.

Muistiinpanojeni mukaan kysymykset olivat seuraavat:

  1. Kappaleentunnistus
  2. Minkä yhtyeen alkuperäiskappale oli Meiju Suvaksen Ota kii?
  3. Missä on Elysée-areena?
  4. Minkä niminen oli Pave Maijasen yhtye "Pidä huolta" -kappaleen aikoihin.
  5. Mistä maasta on yhtye The Hives
  6. Mikä on FIMIC
  7. Esittäjän tunnistus
  8. Mitä tarkoittaa musiikkitermi rapido
  9. Mikä yhtye esitti kappaleen Two Tribes
  10. (en saa tästä selvää)
  11. Mitkä kollit lauloivat suurista seteleistä
  12. Missä yhtyeessä laulaa Bruce Dickinson
  13. Mitä tarkoittaa musiikkitermi lento
  14. (joku kysymys, jonka vastaus oli 1994)
  15. (en saa selvää)

Saimme 12/15. Väärin olivat vastaukset kysymyksiin 4, 6 ja 15. Neloskohdassa menin aika lailla lukkoon. Olin varma, että se on jokin englanninkielinen juttu ja yritin päätellä, veikata ja jopa unohtaa kysymyksen että alitajuntani lähtisi liikeelle, mutta lopuksi paperille päätyi vastauksena Pave's Paradise. Heti kun vastauslappu oli lähtenyt tuomarille tajusin miten pöljä vastaus se oli.

Voittaja sai peräti 14/15 ja edellemme kiilasi vielä uutuusjoukkue Tepot pisteen erolla. Tepot nimittäin halkaistiin joukkueestamme kun väkeä alkoi tulla odotettua enemmän. Sitten tulivat ja nuijivat meidät. Tosin palkintona oli kylpylälippuja Nokian Edeniin ja päättelimme, että siitä tulisi kuitenkin aika kallis reissu matkoineen ja nestehukkineen. Jäimme siis taktisesti peesaamaan.

Matkalla visaan ravitsimme itseämme vapaan maailman edullisilla herkuilla eli McDonaldsin euron juustohampurilaisilla. Joukkueessamme visasivat minä, Juhani, Juha-Matti ja Hanna. Pitäisi varmaan alkaa käyttää toista etunimeä.

6 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Aijai... kutkuttelevaa. Pitää perustaa joku alternative musavisa tänne että pääsee kesätauon aikana harrastamaan tuota jaloa ja hilpeää seurastanauttimisenmuotoa. Pikkasen olen kateellinen, vilpittömästi. Toivottavasti saamme lisää kisaraportteja luettavaksemme.

Våppuå

kolli kirjoitti...

Kuulostaa huikealta meiningiltä ja nuo kysymykset olis ollu ainakin meikäläiselle aika pirun hankalia pähkinöitä...Tommi! milloin tarkkaan ottaen Rovaniemelle!?
...
ja vappua vappua minunkin puolesta

Anonyymi kirjoitti...

Joo, täällä pyörii useampiakin musavisoja. Ajattelin itse asiassa eilenkin käyväni lähipubin visassa. Uni kuitenkin voitti. Sillä kertaa.

Asunnossani alkaa putkiremontti 14.5. ja varmaan pakenen paikalta aika pian sen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja tänään kakkoseksi tulleen Tepot-joukkueen jäsen kertoi minulle, että voittajajoukkue oli fuskannut ja googlannut vastauksia älypuhelimillaan pitkin visaa.

JahRelainen kirjoitti...

Aika ruma temppu. Lobotomia olisi hyvä sanktio.

Anonyymi kirjoitti...

Toisiksi viimeinen kysymys oli Rednexien Cotton-eyed Joen julkaisuvuosi.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...