perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

En henkilökohtaisesti ole mikään hevin ylin ystävä, mutta kun sanoisinko kaikki tuonpuoleinen ja infernaalinen on aina viehättänyt yli kaiken, niin tämä http://www.youtube.com/watch?v=LmsxogW1_-4 video ja bändin uusin levy http://www.desibeli.net/arvostelu/2310 ovat kyllä olleet järisyttäviä kokemuksia. Tietysti on kyseenalaista voiko levyä hevin piiriin ollenkaan kategorisoida. Olen humalaisissa keskusteluissa mennyt jopa niinkin pitkälle, että olen nimennyt kyseisen levyn vuoden 2006 levyksi. Kaiken rockin uudelleen kierrätyksen ja r'n'b paskan keskellä olen valmis pitämään kantani hamaan loppuun asti...jäämme siis odottelemaan Jazin lupaamaa maailmanloppua ja uutta sen jälkeistä barbaarista yhdyskuntaa, jossa kärppä-fanit http://etakarpat.myvisio.com/index.php eivät pitkään rankaisematta mölise (nimimerkki: Oulussa viime päivät hengaillut).

Kaikki rovaniemeläiset comicoon katsomaan obcd:n http://www.students.oamk.fi/~k3laja01/ maailmanvalloitusta!

2 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Killin Joke, tuo vanha krapula-aamujen suosikkini. Uusinta lättyä en jostain kumman syystä ole kuullut. Jonkun albuminhan Jaz oli käynyt nauhoittamassa pyramidin sisällä, ainakin osittain. Maailmanloppu tulee, takuuvarmasti, kesänlämpöennätyksistä vosimme voisimme jo alkaa vedonlyöntikisan, Jallupullo on hyvä houkutin. Röyh! Hörpin eilen naapurinjätkien kanssa carilloa, varsin herttainen olotila. Olin itsekin muuten aikeissa mennä tuonne ko. killin joke keikalla, onhan se kuitenkin jyrkempi kuin kure. Onkohan mulla kohta krapula, hui?

kolli kirjoitti...

Jos en vallan väärin oo ymmärtänyt, niin ainakin uusimman levyn bändi levytti jossain Prahan katakombimaisessa studiossa...sieltä tuo videokin kai.

Jazia on muuten tituleerattu Robert Smithiksi helvetistä.

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...