torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Vallankumous jatkuu

Katsoiko kukaan eilen tv:stä A-studiota?

Yksi juttu käsitteli Lapin yliopiston ja kiinalaisen Renmin university of Chinan välistä yhteistyötä. Kansainvälinen yhteistyö yliopistojen välillähän on sinänsä ihan jees, mutta toimittajailkimys kertoi Kiinan kansanyliopiston olevan lähinnä kiinan kommunistisen puolueen eliitin opinahjo. No, parasta jutussa oli kuitenkin se, että Rovaniemelle oltaisiin tässä yhteydessä perustamassa Deng Xiaoping Academy. Deng, jonka joku muistaa diktaattorina, ja jota pidetään vastuullisena Taivaallisen rauhan aukion mielenosoitusten väkivaltaisesta tukahduttamisesta, saa siis nimeään kantavan laitoksen Rovaniemen demokraattiseen kansantasavaltaan.

Itse asiassa tuo ei ollut jutussa parasta vaan se, että Lapin yliopiston rehtori Riepula (evp) rinnasti Dengin marsalkka Mannerheimiin. Jos valtiossa on pidettävä järjestystä jne... Poliittisia puhdistuksia odotellessamme pistetään rokki pauhaamaan, kun se vielä on sallittua.

The Saints: 1 ja 2



1 kommentti:

JahRelainen kirjoitti...

Hyvä kun kirjotit ton jutun. Mä olen itsekseni mietiskellyt kanssa näitä ystävyyskaupunkikytkentöjä. Et millä perusteella ja kuka ne oikein valitsee.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...