keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2007

Poikakuorolle kevätkauden mestaruus!


Kuvassa alkuperäinen raporttini. Tuli "tietokoneen" kanssa ongelmia. Mutta lyhyesti: Poikakuoro voitti eilisen kausifinaalin, kaikki muut tulivat toiseksi. Poikakuoro kiittää kanssakilpailijoita ja illan tuomareita, Jaakkoa ja Mattia. Syksyllä homma jatkuu, mutta täysin uusin kujein.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Joo, eilinen voitto oli tietysti hieno, mutta missä oli se oikea juhlahumu? Poissaolollaan loisti myöskin aiemmin tarjolla olleet naposteltavat. Ei sipsin sipsiä. Lisäksi elämäänsä kyllästynyt Tarjoilija on ottanut asenteekseen "menkää asiakkaat vittuun!" Kyllä. Me mennään. Minä ainakin.

Juu, trubaduurimme olivat väsänneet hienon, monipuolisen, uusia kulttuureita sisältävän visan. Minäkin tiesin jotain. Kaikki me tiedettiin jotain. Ja se riitti. Illan voittoisa kokis oli siis Marko, Jah, Olli, Satu ja Tuomo.

Ilta alkoi tietenkin etkoilulla. Parrootsienkin piti sinne lennähtää, mutta taisi aika olla aika tiukilla. Yksi heistä oli kuitenkin paikalla. Hyvä niin. Fillareilla siirryttiin Tupsuun, josta visan jälkeen uuteen jatkopaikkaan, jossa jälleen sain kunnian olla todellisen asiakaspalvelijan palveltavana. Ja vitut! Tässä jumalanhylkäämässä kaupungissa ei tarjoilijoilla taida olla omaa elämää, minkä
turhauttamina angsteilevat maksaville asiakkaille. No se siitä. Siirryttiin samalla kokiksella ja parilla ylimääräisellä tyypillä varustettuna allekirjoittaneen neliöihin, joissa viina virtasi, rokki pauhasi, tunnelma katossa. Ei jälkeäkään angstisista tarjoilijapojista. Näin ne hommat toimii.

Ps. Anteeksi naapurit.

Jonze kirjoitti...

Onneksi olkoon meille kaikille! Hieno suoritus jälleen. Taisi tulla myös runkosarjan voitto? Joko se oli kahdeksas putkeen?

Anonyymi kirjoitti...

Satulle kiitos etkoista ja jatkoista! Piiitkä ilta:)

Kahdeksas runkosarjavoitto putkeen on jo niin ylittämätön saavutus, että kilpailumielessä joukkueen olisi aika siirtyä eteenpäin. Poikakuorolaisista saisi muodostettua kaksi hyvää joukkuetta; voisimme aina vaihdella kokoonpanoja tunnelmien ja tilanteiden mukaan.

Oikestaan kaipaan koko konseptiin muutoksia. Jotta homma ei näivety kokonaan, niitä tarvitaan. Uusi paikka, uusia sääntöjä, uusia ja taitavia joukkueita!

Marko

kolli kirjoitti...

Kiitos kovasti etkoista ja jatkoista!(vaikka jälkimmäiset menivät allekirjoittaneelta aika totaalisen ohi)

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...