sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Huilumies

Lontoosta Barcelonan kautta Lahteen kotiutunut Jimi Tenor pysyy puuhakkaana kotimaassakin.
Aina riittää tekemistä, artisti toteaa tyytyväisenä.

Kuten Lahden työväenopiston veistokerho, jossa Tenor on käynyt jo vuosia. Ahkeruudesta huolimatta mitään valmista ei oikein ole syntynyt.

- Muut vie himaan huonekaluja ja kaiken maailman kelloja. Mä oon tehnyt paljon huiluja, mutta yksikään ei ole vielä toiminut. En suostu tekemään valmiiden mallien mukaan, muutenhan sen voisi ostaa kaupastakin.

2 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Muistan kun kävin joskus katsomassa Jimi Tenor & His Shamans keikkoja niin ihmettelin jo silloin Tenorin ja hänen kavereidensa tekemiä outoja soittimia. Pölynimurista oli tehty joku ihmeellinen "puhallinsoitin" josta lähti epämääräistä huminaa, hyvin sopi sen teollisuusmetelin joukkoon jota Shamansit silloin paukuttivat.

Mulla oli jopa niiden eka lp, kunnes joku bylsi sen meidän treenikämpältä. Harmittaa vieläkin ja jos saan sen roiston käsiini niin saa tarjota Jallupullon.

Anonyymi kirjoitti...

Tenor tiivisti filosofiansa Matkaan -lehden haastattelussa joskus kesällä 2004. En muista aivan sanatarkkaa muotoa koska unohdin otttaa lehden talteen.

Kuitenkin jotain sellaista, että uutta syntyy kun uskalletaan tehdä asioita joita ei oikeastaan osata.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...