sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Smack Part 2.


Joskus Poikakuoroblogissa manasin kun ei löydy Smackiltä joutubelta tai jostakin muualta yhtään videota. Kysellyt vaikka mistä, netin kautta tietenkin, kukaan ei tiedä kellä olisi videota tai dvd:ta. No löysin myspacelta Smackin fanisivut ja sieltä joku lupasi laittaa lähitulevaisuudessa jotain matskua joutubelle tai johonkin vastaavalle ja ilmoitella kun siirto on tehty.

Mutta mutta. Muistattekos sen huhun että Nirvana diggasi pirusti Smackistä ja oli jopa soittanutkin lainabiisinä Smackiä joskus uransa alkuaikoina. Moni epäili tuon huhun paikkansapitävyyttä jostain kumman syystä. No nyt löytyi pätkä jossa Nirvana vetää Smackin: Run Rabbit Run biisin. Muistakaa nyt sitten mistä saitte tämän tiedon naperot, eli Poikakuoron blogista.

Aika hyvältä muuten kuulosti tuo Nirvanan veto, vaikka nauhoitus olikin aika kuppainen.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onpas tuo kuvan setä Keefin näköinen.

Anonyymi kirjoitti...

Joku viikko sitten National Napalm Syndicate päätti täällä keikkansa soittamalla Smackin Criminalin. Sitten jatkoilla soi tietysti Smack.

Muistaakseni Nirvanan Smackia kohtaan tuntemasta sympatiasta kirjoitettiin Junglessa joskus vuonna 1992. Jutussa mainitiin myös tuo Run Rabbit Run. Smack mainittiin myös muiden niiltä suunnilta tulevien bändien yhteydessä. Oliskohan kyseessä ollut jopa Pearl Jam tai Mudhoney?

Mackan kirjoitti...

Se oli aika lähellä!

JahRelainen kirjoitti...

Mäkin muistan että olisin lukenut Junglesta tuon jutun alunperin. Flaming Sideburnsin Jokelainenhan taisi pyörittää sitä lehteä, avustajia oli isoliuta mm; miettinen, tami ranta (loose prick, going public, cheerleaders united),etc. Oli loistava lehti.

Mutta mutta. Ikinä en ole siis kuullut kun Nirvana vetää Smackkiä ja nyt kuulin. Eli auditiivista todistusainestoa on siis olemassa.

Itseäni on joskus hämmentänyt näiden grungepuritanistien väheksyvä asenne Smackbändiä kohtaan.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...