torstaina, maaliskuuta 15, 2007

Minulla on mielipiteitä!

Ari: Here I Go Again. Hyvä biisi, toivottavasti Ari saa ladattua siihen energiaa. Iron Maiden oli ok, mutta eheiiiihän se riitä.

Anna: First Cut Is The Deepest. Kappas vaan, Yusuf Islam - laulu. Voi olla, että mimmillä on mielessä Sheryl Crow. Minulla on kutinaa, että tästä tulee illan paras "veto". Kantriah, kantriah.

Kristian: I Want It All. Jaahas, tästäkin voi tulla mitä vaan. Ehkäpä Kristian haluaa alleviivata itseironista huumorintajuaan. Toivottavasti muistaa poseerata siinä etukenoasennossaan.

Kristiina: Don't Speak. Vai olisiko parempi Don't Sing? Laulu saattaa hänelle sopiakin, mutta mistä tarvittava voima kertosäkeeseen?

Panu: Patience. Sopii kuin muna puuroon! Taidan äänestää Panua jo nyt! 555...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Illan parhaat:

Ari: Here I Go Again. Energinen ja komea esitys. Ari myös näytti kunnon hevilaulajalta.

Panu: Patience. Todella hyvä suoritus niin tylsältä tyypiltä. Ylitti itensä. Falsetit meni hienosti kohdilleen. Yllättävää!

Kristiina: Don't Speak. Sama juttu, ylitti itensä. Vaikka vire oli edelleen kateissa, esitys oli oli teiniangstissaan dramaattisen hellyttävä!

Anna: First Cut Is The Deepest. Annan habitus oli hirveä, eikä laulukaan kunnolla istunut. Sitä paitsi bändi ei oikein soittanut klassikkoa kovin ilmavasti. Ok esitys, kiva kun hymyili.

Kristian: I Want It All. Voi voi... Siinä missä Paul Rodgers onnistui mahtavasti, Kristian pudotti rumasti riman. Ihmeellistä pälyilyä ja epävarmuutta. Homman jälkeen näki, että ei ollut itsekään tyytyväinen. Ennustan, että Kristian tippuu tänään.

- Marko

Satu kirjoitti...

joo, mä vähän yllätyin tuosta Kristianin vedosta. Ei oikein ollu nyt homma hanskassa. Mut Kristiina pihalle ja äkkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Anna ja Panu vaarassa! Veikkaan, että Annan kappalevalinta sai osa hänen äänestäjistään siirtymään Kristiinan taakse. Ehkäpä myös epäonnistuneella stailauksella oli osuutensa. Enso viikolla mimmi palaa ruotuunsa. Todennäköisin finaalipari on Anna ja Ari.

Mutta onneksi Panu tippui!

- Marko

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...