perjantaina, maaliskuuta 23, 2007

Karjalasta kajahtaa


Oli markkinat. Bändikaverini (basisti) kanssa meillä on jo perinteeksi muodostunut, markkinarinkelin ostaminen. Ostamme rinkelit ja painumme jommankumman luo keittämään kahvit. Juomme kahvia ja syömme rinkeliä, eikä kumpikaan puhu mitään, tunnelma on täydellinen. Olemme molemmat seuduilta (Hamina, Joensuu) jonka markkinakulttuuriin on lähtemättömän vaikutuksen iskenyt tuo rinkeli. Ja miksi pitäisi katkaista mukava perinne. Kyseessä on Viipurin Rinkeli, empiiristen tutkimusten perusteella Joensuussa tehdyt rinkelit ovat parhaita (varokaa länsisuomalaisia kopioita). Oikein kun joskus haluan fiilistellä kotiseuturakkaudella, keitän kaffit ja kaivan pakasteesta Vyborg Twistiä (juu juu, tuoreena se on parempaa), pistän Lavin Vepaa tai Tiilen Petriä cd-soittimeen ja annan mennä. Että sillai myö täällä tehää, Ollin raportia odotellessa.

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Minä taidan vetäistä verkkarit jalkaan ja lähteä ulos kävelylle. Ehkä piipahdan siellä postissa hakemassa ne muutamat Black Crowesin levy. Ollin raporttia odotellessa.

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...