keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2007

Obesegrad!

Paranoid! Eipä tiennyt kaljabonarin eli ylläripläjäyksen pääarkkitehti Jussi, että Satu on maailman pohjoisin Black Sabbath - asiantuntija. Ensimmäisen kierroksen tuomarointivastuu oli siis minulla ja Jussilla. Minä tein Idols-aiheisen, anagrammipohjaisen puuhapaperin, Jussi perusrungon. Aluksi aavistelin, että kanssatuomarini kysymykset olisivat olleet vaikeusasteeltaan baarin perustason reilusti ylittävä, mutta tietoa löytyikin hienosti joka joukkueesta. Kierroksen aikana kuultiin mm. The Fallia, Nancy Sinatraa, Napalm Deathia, Benny Hilliä ja Grateful Deadia. Puuhis oli kaikille helppo. Kaikki tiesivät kuka on esim. "en buraanaa " ja "pariton emma", jopa "hämäläinen johanna" osattiin aivan yleisesti. Avauksen voitti Poikakuoro.

Toinen kierros. Koska meitä oli kuusi pöydässä, päätimme siirtää yhden meistä sivuun. Jah ilmoittautui vapaaehtoiseksi ja vetäytyikin tyynesti pöydän periferiaan myhäilemään omiaan. Kierroksen tuomaroi kinkkien Tomi, joka oli väsännyt hauskat animaatioaiheiset kysymykset. Enpä olisi uskonout, että "Rolling Stones" yhdessä Ren & Stipyn kanssa tuottaisi peräti 200 pistettä. Muutama muukin piste ropisi, mutta niillä irtosi ainoastaan neljäs sija, pisteitä kertyi 800. Kahden ensimmäisen kierroksen yhteenlasketut pojot siivittivät meidät finaaliin.

Finaali, tuomarina DeadParrootsin maineikas hiphopspesialisti Micco. Sivuun jättäytyi tällä kertaa Jussi. Ja meitähän Micco pelottaa aina: öö, öö, öö, öö, orgaaninen soundi, rummutkin kuulostaa melkein oikealta, hyvä biitti. Me yritimme - ja se kannatti, sillä kierroksen aloittanut jäätee-räpätys tunnistettiin kevyesti. Onneksi homma helpottui, kun piti hoksata Sade ja nimetä Smooth Operator, ja heti perään tuli tietää Policen Synchronicity julkaisuvuosineen (miinus tuli siitä, kun emme tienneet piirtää symbolia "II" laulun loppuun). Round Midnight oli helppo, mutta Dexter Gordon ei ollutkaan oikein, eikä edes Coleman Hawkins, vaan Stan Getz. Viimeinen kysymys oli meille klassisen musiikin suurille rakastajille helppo: harmi vaan, ettemme muistaneet KV-numeroa 550. Onneksi sitä ei kuitenkaan edes kysytty, vaan vastauksiksi riittivät Mozart, sinfonia nro 40, g-molli ja Milos Forman. Täydet pisteet.

Poikakuorolle voittotuopit: ROOOOOOXXXAAANNE.....

5 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Lisäys: Jonze voitti kakkoskierroksen yksilöpläyksen. Nopeaa tietoa löytyi animaattorista (jonka nimeä en itse enää muista). Onnea Satulle ja Jonzelle henkiökohtaisista voitoista! Eilen oli kyllä varsin voitokas ilta koko joukkueelle.

JahRelainen kirjoitti...

Råksanne on paska biisi. Se on ehdottomasti Kuren paskin biisi. Satu vois kirjottaa aternative råportin, jatkoista.

Satu kirjoitti...

juu, hienot oli pileet. Paranoid on kyllä paskempi ku kure.

Satu kirjoitti...

pårånoid

JahRelainen kirjoitti...

... hyvä että korjasit.... pårånoid, sehän vois olla jotain ruotsinlappia toi sana. pårå pårå.... heh heh kun on taas hölmöö menåå.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...