keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Pimp my hanuri

Musavisa. Eilen.

Ilta alkoi siideritölkin korkkaamisella. Ajattelin kumota sen ennenkuin The Chauffeur saapuisi hakemaan musavisamobiileineen. Olin vähän huolissani Poikakuoron kokoonpanosta koska: Herra IsoSuuriHanuri oli kipeänä ja kaksi hanurinveivaajaamme väänsi kasaan illan visan eli toimittivat tuomarinvirkaa. Onneksi saimme pari tuuraajaa, joten illan kokoonpano oli pelimannipohjainen, mikä sopi hanuriimme täydellisesti. Me olimme: Jonze, Jaakko, Matti ja minä ihan ite.

Mutta itse visaan. Tuomarithan olivat tietysti harjoitelleet visan kulkua tunnollisesti, mutta eihän niiltä sähläilyiltä voi koskaan välttyä 100%, eihän? Ei se meitä haitannut, se oli sitä viihdettä mitä niin kovin kaivataan. Eli pojat väänsi hyvän, hauskan ja monipuolisen visan. Alkukierroksia väritti "kaveria ei jätetä" -teema, eli covereita oli jokaikinen biisi. Se oli ainakin meille jonkinlainen helpotus, veikkaan. Väitinhän ennen visaa, että "hitsi, meidän kellarirokkihanurit vetää visan, ja me ei tiedetä mitään niiden musasta.." Mutta eka kierros meni hyvin, saatiin lähes täydet pisteet. Siitäpä sitten alkoikin alamäki, joka oli aika hemmetin jyrkkä.

Kakkoskierros meni parin protestin jälkeen siltikin huolestuttavan huonosti. Jokaikinen hanuri venyi äärimmilleen ja yritimme kaikkemme pisteiden kalastuksessa. Jonze jopa taiteili vastauspaperille hienon esseevastauksen Motörheadin ja Hawkwindin historiasta. Vierailijamme Jaakko ja Matti antoivat myös oman panostuksensa ja toivat tietämyksellään pistosia. Finaaliin kuitenkin päästiin, mikä sinänsä ei ollut edes suoritus, koska siinä vaiheessa pelaavia joukkueita oli vain neljä. Suosikkijoukkueemme The Jasmin Mäntylät pakkasivat kamansa ja luovuttivat, LUOVUTTIVAT! Tämä pistääkin miettimään uusiksi suosikkijoukkueemme asemaa.

Finaali oli über-Dieter-Günther-vaikea. Ainoa mikä varmasti tiedettiin oli se Hannibal ja Soppa -hässäkkä, vaikka saamenkieli ei riittänytkään vastaukseksi. Tuohan aiheutti jutuntynkää sitten illan jatkopaikassa nro 1. Mutta finaali meni päin haisevaa hanuria. Saimme 3½ pistettä, jääden samantien jumbosijalle jonkun toisen joukkueen kanssa. Kinkku-Konkat ja Papukaijat viilettivät kirkkaasti ohi pelimannipoppoomme, siinä ei auttanut edes hurjat hanurintöräyttelymme, ei. Onnea voittajille silti!

Ilta jatkui enemmän tai vähemmän kosteissa banaanilimun huuruissa. Karaoket raikukoon iloisesti hanurimme säestyksellä!

Ps. Jos Marko olisi ollut...

2 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Minähän olin! Pelasin Luden joukkueessa. Emme kehdanneet palauttaa paperia, joten livahdimme "Eeroon".

Anonyymi kirjoitti...

lude on paskempi ku kure

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...