maanantaina, marraskuuta 15, 2004

Viikko alkaa karjumalla

Vähän hirvittää tuo tykkäyskäyrän stagnaatio. Vain neljätoista lukijaa, itsemme mukaanlukien, kasvua ei pianpa lainkaan.

Toimivin blogiresepti on tietenkin olen hemmoteltu tyttö, jolle ei tule mieleenkään edes joskus edes kokeeksi ottaa toisia huomioon ja yrittää hillitä tärkeitä ja ainutlaatuisia tunteitani, ja joka joutuu siksi kahnauksiin ympäristönsä kanssa ja itkee nettiin näistä konflikteista sekä maailman yleisestä pahuudesta. Sitäpaitsi George Bush on tyhmä ja ruma, linkitänpä tähän jonkun hauskan pilkka-animaation. Olen testin mukaan Eowengwyn, salaperäinen, vaarallinen ja kiehtova. Silti, silti, näillä meidän resursseillammekin pitäisi pärjätä. Lisää yritystä. Jouni saatana! Airot liikkeelle!

Huomistiistaina on koko joukkue kasassa, vieras tuomari ja kaikki kunnossa mitata pitkästä aikaa päteminen ydinosaamisalueellamme eli musavisailussa. Toivottavasti saamme turpaamme kunnolla, liian hauskaa ei pidä olla.

14 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Mitäs tuolta Tommin suusta oikein valuu? Ah, se on VERTAAAH!

Anonyymi kirjoitti...

Helvetti, eikö vaahtogeneraattori taaskaan toimi?

Tuuba kirjoitti...

Pitäisikö faniklubin aktivoitua? *huisk-huisk* Mitä mieltä muu kuoro on faniklubin olemassaolosta? Olisimmeko hiljaa tahi peräti äänekkäämpiä? Pitäisikö hankkia lisää jäseniä? Kolme ihmistä saisi jo aika näyttävän pyramidin aikaiseksi.

Miten kävi heraldisten värien? Missä viipyy vaakuna? Kannatan purppuraa ja hopeaa (tai harmaata) pääväreiksi. Punainenkin on kyllä hieno.

Mackan kirjoitti...

"Mitä mieltä muu kuoro on faniklubin olemassaolosta"

Wanha Witsi. Bye Bye!

Anonyymi kirjoitti...

Onko Poikakuoro hajoamassa? Musiikilliset erimielisyydet, päihdeongelmat, valtataistelu, henkilökemia palaa pohjaan. Erikoistoimittajamme seuraa tilannetta.

Tuuba kirjoitti...

Kapteeni käskee. Siispä vaikenen kuin muuri. Muikenen kuin vaari.

Fanikerho hajosi. Täten eroan siitä.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
tontsa kirjoitti...

karjumisen sijaan voi myös kiljua.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän hajoamishuhut ovat koeteltu tapa kerätä suosiota ja huomiota. Minusta taustatanssijat olisivat olleet hienot, koska minulle ei olla koskaan hurrattu. Toisaalta samasta syystä todennäköisesti vain kiusaantuisin hurrauksista.

Tietenkin jos Jupe lähtisi lätkimään ja perustaisi joukkueen Boy Choir ja loppujoukkue jatkaisi edelleen nimellä Kuoro. Virtuaalibanaani lukijalle, joka arvaa ensinnä mistä yhtyeestä on kyse.

Anonyymi kirjoitti...

Fanikerhomme The Ultimate Girl Choir näemmä hajosi.
Taisi kapua eukkaharrastus pelottaa.
Ei viuhu enää viuhka, ei kuulu huiskan heilunta. Ja kyllähän kaikki tietävät, että kovastipa käy tuuli pyramidin huipulla.

LL

Anonyymi kirjoitti...

Eikö kukaan keksi tuota yhtyettä? Paljastan vastauksen kohta. Annan vielä vähän lisäaikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Culture Club...

LL

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei miksi minä hidasaivo aina juutun tälläisiin visailuihin. Suomibändistä on kyse, eikö niin. Ja minun pitäisi olla jo kovaa harjoittelemassa pianoa. Jää väliin. - LL

Anonyymi kirjoitti...

Paljastan kun ette edes yritä. Yhtyehän oli tietenkin Pyhät nuket, jonka laulaja Vivian Bardot (hieno mies, muuten) kokosi itselleen bändin Holy Dolls ja loppuorkesteri jatkoi edelleen Nuket-nimisenä. Taisi tehdä vielä levynkin.

Jackie Chan 70 vuotta

 Onneksi olkoon Jackie Chan 成龍 ! Jackien stuntit top-10 .