tiistaina, marraskuuta 02, 2004

Ongelmanratkaisua

Pekka Helsingissä, Tommi Tampereella, Jonze sairaana. Kas, siinäpä ongelmaa kerrakseen iltaa ajatellen. Yksin en kuitenkaan pärjää, joten esitän uunoille ja rootseille sekä muille mahdollisesti kiinnostuneille (ikään kuin sellaisia olisi) kutsun liittyä väliaikaiseksi jäseneksi Poikakuoroon. Kaksi paikkaa olisi tarjolla, sillä erään tietäjän olen jo kutsunut. Vaimoni ei suostunut osallistumaan "Munavisaan" - mutta sehän on selvä juttu; hänellä on lähes samaan aikaan ylemmän tason kuoroharrastuksia. Se on tietenkin ok.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiistai-ilta ilman musavisaa on kuin piirakka ilman Tipi-lintua. Täällä lusin jossain satakuntalais-hämäläisessä tuppukylässä surkeana ja turhana. Kävisipä sieraimeeni Karhu-gallerian raikas tupakansavu, opiskelija-alennettu olut makustinnystyröihini ja hieman liian lujalla soitettu mysteeripoppi kuulosoluihini.

Voi surkeutta! Ei tätä olisi voinut kuvitella kun vielä hetki sitten marssimme viisimiehisinä voitosta voittoon ja kaatelimme rutinoituneesti voittokaljojamme.

Palaan täältä kirjattomana ja levyttömänä, paljaana ja nöyränä, mutta nälkäisenä ja valmiina panostamaan 110-prosenttisesti Poikakuoron kunnian eteen. Samaa oletan muilta poissaolijoilta.

Mackan kirjoitti...

Sain hankituksi jo toisen tilaipäispoikakuorolaisen; Samppa on vanha skoptikko.

Tommi: eheydyt, kun palaat.

Tuuba kirjoitti...

Jaha. Tiistaitsempin vuoro. Tänään onkin vaikeaa, koska kilpailijoita on varsin vähän. Siispä tuplatsemppi!

Hyvä Poikakuoro!
(Hyvä Poikakuoro!)
Ette oo yhtää huono!
(Ette oo yhtää huono!)
Vajaamiehitys toimii
(Vajaamiehitys toimii)
- joukkue pisteet poimii
( - joukkue pisteet poimii)
Jee.
(Jee.)

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs sanot, Tuuba, jos, seuraavan kerran kun tapaamme, opettelisimme muutamat steppiaskelet musavisan tauolla esitettäväksi? Tsemppauskoreografian mallia voisimme ottaa The Catsista. Vastaavasti Poikakuoro voisi tulla tarot-iltoihimme esittämään eurytmiaa. Poikakuoron steinerilainen varmaan toimii mielellään vetäjänä.

LL

Tuuba kirjoitti...

LL, kuulostaa hyvältä! Ehkäpä voisimme tehdä myös pyramidin (yksin se on hivenen hankalaa) ja hankkia huiskat? Jahka saan ne tarot-kortit, katson sieltä kuinka poikakuoron tulevaisuuden käy! Ai niin.. eihän niillä voikaan ennustaa. Ei se mitään, katson kuitenkin.

Näyttääkö siltä, että fanikerhon jäsenluku on kasvanut kahteen? Olisiko kohta aika perustaa oma Poikakuoron faniblogi?

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut fani n:o2 alusta alkaen. Lupasin tosin Pekalle varmistaa jäsenyyteni sinulta, mutta unohdin. Lopulta päättelin, että kun nyt ei ole näyttänyt olevan ruuhkaa, se voisi olla ok kaikille. Hyvät ideat tosin vaativat kypsyttelyä, siksi esiinmarssi näin myöhään. Nythän niitä ideoita alkaa sadella suunnasta jos toisesta. Ymmärsin, että pyramidia ollaan jo harjoiteltu - hyppään mukaan mielelläni! Minä tuon viuhkat, tuo sinä vaikka ... tarotkortit. Läpsytellään niitä henkemme pitimiksi.

LL

Anonyymi kirjoitti...

Unohdin vastata viimeiseen kysymykseen: kyllä, assolutamente! Olisin aina halunnut kuulua sensorttiseen ryhmään, joka voisi olla nimeltään esim. hot chics, super gals tai kaikkein seksikkäin: girl choir.

LL

Tuuba kirjoitti...

Girl choir kuulostaa hyvältä ;) Entäpä: The Ultimate Girl Choir, tulisi vähän voimaa mukaan..

Alajaostomme alkaa muotoutua. Haaveilen jo (The Ultimate) Girl Choir`n hikisistä treeneistä ja sen jälkeisistä saunailloista.

Anonyymi kirjoitti...

Jee, kannustusjoukkueemme pianpa tuplaantui! Olen jo monta kertaa yksin ollessan^H^H^H^H^H ... siis ollaan kai porukalla olutlasin äärellä leikkimielisesti visualisoitu tuo huiskatanssi. Tästä nousee kuitenkin kysymys: mitkä ovat poikakuoron värit? Kaksi väriä heraldisesti kai olisi oiva. Ehdotuksia? Voisi sitten värjätä tämän sivumme niillä väreillä, valmistaa faniasusteita ja levittää kauhua kilvoittelijoissamme.

Sitäpaitsi haluaisin vielä Jupellekin tähdentää, että pistesaldomme on edelleen pyylevin. Tästä on hyvä kaasuttaa taas horisonttiin kun välillä päästää toiset vilkaisemaan perävaloja.

Anonyymi kirjoitti...

Tuuba: blogimme ilmeisesti sitten perustettiin tähän kommenttilootaan. Kannatan nimeen satsaamista - The Ultimate hivelee sensaationhakuisuuttani kuin manna nälkiintyneen makuhermoja.
Hmmm. treenit, saunailta, salmiakkikossua, loppu, josta tiesit ensin vain sinä ja nykyään tiedän siitä jo itsekin...

Tommi: sinun kannattaa varmaankin nyt keskittyä pienen a:n ja IIISOOON A:n muodostamiseen, että askelet ovat hallussa kun aikanne koittaa.

LL

Anonyymi kirjoitti...

En suorastaan toivo, että kannattajajoukkomme eukkaisi. Voin kyllä kutsua huutosakkilaiset tänne kirjoittamaan myös. Saisitte ylistyksenne suoraan etusivulle. Kapteeni tuossa jo jupisikin, että joutuu kirjoittamaan tänne yksinään.

Jos kilpa on kovaa muuten, voisimme olla ensimmäiset joilla on maanlaajuinen poikaheads-ihailijakaarti. Mutta mieluiten ilman eurytmiaa ja muita antroiluja. Jos saa pyytää, mutta eihän meillä oikeasti ole mitään valinnanvaraa. Tervetuloa vain tukijoukkoihin, vaikka säälistä. Kaikki kelpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Olisihan siinä ideaa, ei tarvitsisi Jupen yksin jupista. Tästä on varmaankin tarpeen pitää Tuuban kanssa privaattipalaveri. Ilmoitamme sitten yhdessä tuumin pohdinnan tuloksen. Euk euk,

LL

PS. Poikakuoro varmaankin ottaa huomioon mahdollisen feminiinisen vaikutuksen ja sen seuraamukset. Tämän blogin ulkoasu saattaisi kääntyä lähemmäksi Teinien palstan näkymää.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...