torstaina, marraskuuta 18, 2004

Onka muilla...elämä?

Musavisa-sivuistoilla on oudon hiljaista. Kukaan ei kommentoi eikä kirjoita. Paitsi minä ja Tommi. Hah, Pekallakin on tieysti muiden kavereidensa kanssa parempaa ja sivistyneempää puuhaa. Olenkin päättänyt yhdessä tämän ainoan kirjoitushaluisen toverini kanssa heittäytyä Jonzen jalkojen juureen ja rukoilla:

Oi, sinä Jonze, ison kynän hiljainen jumala,
suo meille kirjaimesi, anna sanojesi kilvoitella piinattuja sielujamme ja
lahjoita meille edes yksi kirjaus.

Roots ja Noone viettävät luultavasti siksi hiljaisia viikkoja, koska ovat niin tyrmistyneitä Poikakuoron menestyksestä. Välttelen tässä ajatusta, että kaikilla muilla olisi oikeasti muutakin ajateltavaa ja tekemistä kuin musavisailu. Voiko se olla totta? Ei! Mahdotonta! Ei! Ei! Ei!

5 kommenttia:

Jonze kirjoitti...

Oh, moisen runouden äärellä täytyi oikein avata uutuuttaan kiiltelevä Mozilla Firefox, ettei mene postaus pieleen. Vartokaas siis, että saan viikon jaloista pois ja pölyt puhallettua näppikseltä niin jopa varmaan jokunen ideantynkä materialisoitunee tekstiksi asti. :)

Anonyymi kirjoitti...

On myös jäänyt mainitsematta, että Poikakuorolla on jo omakin number one eli försti eli varakapteeni. Jonze huutoäänestettiin tiistaina siihen virkaan yksimielisesti. Miehistö tekee kunniaa.

Anonyymi kirjoitti...

Enkä halua suoraan kohottaa syyttävää sormea ketään vastaan, mutta ihan kuin joku olisi mennyt karkottamaan faniklubimme. Arvatkaapa ketkä muut kuin me kaksi tänne kirjoittelimme? Ööö tuotanoin, hmm, ehkä ne. Niinpä!

Mackan kirjoitti...

Halt!Achtung!

Harkitsen asiaa uudelleen, kun eräs Fräulein saapuu takaisin maahan ja pistää asiat päiväjärjestykseen.

Hauptmann Marko

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm, Fräulein.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...