sunnuntaina, marraskuuta 28, 2004

Kravitz-kysymys

Lukijakunnassamme on tietääkseni tämän retrorokkarin harrastusta. allmusicin mukaan levy nimeltä 5 julkaistiin 12. toukokuuta 1998 (pitäneekö paikkansa?) Luullakseni tällä levyllä on kappale, jonka videolla K kuljeskelee tai lojuu futuristisessa asunnossa jonkun muistaakseni mallin seurassa. Ellen aivan väärin muista, jokin esine kelluu ilmassa.

Koska tämä video alkoi pyöriä MTV:llä, tuolla poppisvideoiden virallisella kanavalla? Minulla on yllättäviä ongelmia paikantaa edes vuosi.

5 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Vielä kiinnostavampaa olisi tietää, mihin ihmeessä tavitset tuota tietoa.

En tiedä kaipaamaasi vastausta, sillä lopetin Lennyn uutuuslevyjen ja hänen tekemistensä seuraamisen jo vuonna 1995 (Circus ilmestyi). Lennyn levyt ja ideat ovat olleet hukassa jo lähes kymmenen vuotta. Sen siitä saa, kun rikastuu ja majailee kuukausia kalliissa huippustudioissa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sen voin kertoa. Päätin jo joskus aiemminkin kuunnella (silloista) nykypoppia ja juuri silloin tämä video alkoi pyöriä. Minä tykkäsin siitä enemmän kuin kilpailijoistaan, ja kaikki muut haukkuivat.

Mackan kirjoitti...

Anteeksi eilinen. En osaa vieläkään käyttää kännykkää.

LL kirjoitti...

Muistan nähneeni dokumentin tuon k.o. videon tekemisestä. Lenny kehui, kuinka malli oli näytellyt hyvin ynnä muuta hyvin dokumentaarista. Leijuvista esineistä en muista mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on yllättävän kinkkinen. Kravitz ei taida olla mitenkään merkittävä muusikko noin loppujen lopuksi. Triviaorientoitunut fanikunta puuttuu.

Kappale vaikuttaisi olevan If you can't say no, mukana Milla Jovovich. Tämä piti päätellä kuvista, siis video. Kappale ei ollut jäänyt mieleen. Taitaa olla oikeasti niin huono kuin minulle sanottiin.

Linkin mukaan se on peräisin toukokuulta 1998. Aikaisemmin kuin kuvittelin. Voin olla tietenkin väärässä koko laulunkin suhteen. Keväällä 1998 kävin töissä pitkää päivää Lokomolla. Ajalta ei ole paljoa muistikuvia, mutta jotain olin selvästikin ehtinyt harrastaa.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...