keskiviikkona, marraskuuta 17, 2004

Ränttätänttä-ihmetys

Suureksi yllätyksekseni huomasin, ettei tupakinpoltto ei ole hyväksi. Aamutuskissani lohdutin itseäni kuuntelemalla tämänhetkistä suosikkilevyäni ja siitä hämmästelin seuraavaa: onko kappaleen Beer drinkers and hell raisers kakkoslaulaja Dusty Hill ja jos on ja kun laulaa tässä kappaleessa niin käsittämättömän hienosti, miksi Billy Gibbons jäi silti orkesterin ykköslaulajaksi?

4 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Oletko kuullut Fandangoa?

Anonyymi kirjoitti...

Joku aika sitten kyllä. En muista, onko siinä sitten selitys? Dusty karjuu luokattomasti livenä tai jotain?

Anonyymi kirjoitti...

Kuuntelin tuossa iltasella muitakin ZZ-toppeja, ja nyt en ole ollenkaan enää varma kuka siellä laulaa kakkosena. Gibbonsilla ja Hillillä on aika samankaltaiset äänet, ja vaikka Rio Grande Mudilla on kaksi kappaletta merkitty Hillin laulamiksi, molemmat laulavat huomattavasti huonommin kuin vuotta myöhemmin ilmestyneellä Tres Hombresilla. Muutkaan levyt eivät antaneet selvyyttä.

Entä jos laulaja onkin Frank Beard? Mainiosta mainioimman rumpalointinsa ohella hän olisi myös bändin paras laulaja, jos vain viitsisi. Ranchin urheiluautokokoelmalla sai ilmankin kurkun rasitusta. Frank, jos sen teit, olet inehmoista viilein! Taidan kasvattaa amisviikset.

Mackan kirjoitti...

Fandango on tiukka ja hikinen live-levy. Muistaakseni laulu on sillä aika svengaavaa.

Amisviikset? Ei onnistu tuolla parrankasvulla.

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...