perjantaina, marraskuuta 12, 2004

Rokki jee

Kun saisi Johnny Winterin Prodigal Sonin autotunella käsiteltynä. Silloin ei keksisi enää miten parantaa. Kaikki suomalainen sarjakuva on huonoa. Syytä en tiedä. Jatketaan tykkäämisillä. Steven Dutch ei todennäköisesti ole maailman viisain mies, mutta kaikesta päätellen häntä fiksumpia on niin mitätön prosentti tällä planeetalla, etten keksisi ketään parempaa veikkausta kyseiseen asemaan. Lukekaapa vaikka juttu ilmastonmuutoselokuvasta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luulin olevani yksin tässä mikroluokassa. Olen hoilannut nuottikorvattomaan tyyliini, puhunut Aku Ankan äänellä ja ties mitä. Hävetä pitää. Kohta pääsen onneksi syömään, mutta sitäkin liian myöhään. Lisäsin tämän kommentiksi, koska juttu on niin arvoton. Anteeksi. Näkemiin.

Antti L kirjoitti...

Kaikki suomalainen sarjakuva huonoa? Höpöhöpö. Oikeastaan kaikki Pauli Kallion käsikirjoittama tavara on todella hyvää, Kramppeja ja Nyrjähdyksiä sekä Ornette Birks Makkonen tietysti mainioimpina.

Anonyymi kirjoitti...

Pauli Kallion käsikirjoittamia inhoan erityisesti. Johtunee, että olen itse elänyt ympäristössä, josta hän kirjoittaa. 90-luvun tamperelaista opiskelijaelämää.

Anonyymi kirjoitti...

Mako varmaan muistaa vielä Jatsin. Löysin kirjahyllystäni N:o 3:sen, joka oli spekiaalipainos nimeltään "Reikä Jats".
Sivulla 21 oli kommentti: Pääkirjoitukset ovat yleensä tylsiä. Lehti on itseselitteinen. Hinta 8mk kansineen.

LL

Mackan kirjoitti...

Kramppeja nyrjähdyksiä on lempisarjakuviani! Itsekin vietin opiskelijaelämää Tampereella vuodet 1994 - 1999 ja ehkä juuri siksi K ja N jytisi. Tietenkin myös aihepiiri oli (ja on) mukavan tuttu (opintotuki, divarit, levyt, tytöt, baarit, leppoisuus jne) eli löyhästä samastumisesta ja oman arjen puolittaisesta tunnistamisesta oli kysymys. Taidanpa kaivaa tänään ko. sarjikset esille, hyllystä niiden pitäisi löytyä.

LL: En millään muista :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivanko totta?! The Ultimate -kumppanini varmasti muistaa. Otan Reikä Jatsin mukaani niin muisti siitä virkistyy. - LL

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...