keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Niinpä tietysti

Radioheadin uudesta levystä saa maksaa mitä huvittaa! Minä ajattelin, että 22,5 euroa olisi sopiva hinta! Jos näet maksaa uudesta levystä heti alennushinnan, sepä ei tunnu enää uudelta levyltä!

7 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Minulle Ok computer on ikuisesti uusi, vaikka maksoinkin siitä alle kympin viime vuonna.

Jaakko kirjoitti...

Minä en ottaisi Radioheadin levyä vaikka minulle maksettaisiin!

Mackan kirjoitti...

Kuitenkin varastat!

JahRelainen kirjoitti...

Joo täytyy ostaa, joskus. Musta toi on hyvä idea, maksa mitä haluat. Onhan siellä myös semmonen iso levypakettikin myynnissä, Radioheadilla. Hieno orkka.

Anonyymi kirjoitti...

Minä maksoin 0,0 puntaa kun piti tietysti kokeilla että voiko siihen panna tosiaan ihan mitä haluaa.

Mackan kirjoitti...

Voi ajatella esim: kuka ääliö mljuunabändille mitään maksaa kun saa ilmaiseksi? Toki hyvästä duunista voi jotain maksaakin, jotta tulee hyvä mieli kaikille jne.

Tyhymän kirjaukseni idea olikin, että ihmiset ovat musiikkia kuluttavana laumana niin typeriä (ja/tai ohjailtavissa), että joko varastavat tai maksavat yksinkertaisesti liikaa. Kun jostain tällaisesta maksetaan vapaaehtoisesti, ostajalle suodaan mahdollisuus tuottaa kaksisuuntaisesti eettistä (kuvitteellista tai ei)lisäarvoa.

JahRelainen kirjoitti...

Monesti kun noita äänitys/mikaus/dj/etc.. keikkoja tehdessäni olen ilmoittanut hinnakseni "pistä jotain, maksa omantunnon mukaan", niin saan palkkioksi Ruskaa pakkasessa. Huonoa laatua olen tehnyt tai sitten on vain "kokeiltu".

Yleensähän on hyväksytty ajattelutapa että bisneksellä ei ole moraalia (eikä rahalla). Nyt kuitenkin puhaltavat uudet tuulet ja bisneksen tekemiseenkin on astunut moraali-näkökulma.

Helvetin hyvä juttu tuo ilmastonmuutos.

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...