lauantaina, lokakuuta 06, 2007

Snadi darra.


Eilinen Ganes leffa oli upea, suosittelen. Piipahdimme myös Kellarissa ja kotimatkalla eksyin vielä Grandeen. Grandessa soitti Moses Hazy. Tykkäsin MH:sta enempi silloin kun siinnä soitti meidän bändin nykyinen runpali. MH kuulostaa nykyisin kikkailulta, cleanilta, "opistomaiselta", vähän niinkuin Ultra Bra olisi vetänyt kumiliimaa.

Nyt pukkaa darraa päälle ja iltasella pitäisi lähteä vielä Jondersonin pileisiin. Menemme sinne bussilla ja reitti on valittu niin että saamme kunnon Ounasrinne+Korkalovaara sightseeing samaan hintaan. Bussissa istumme tietenkin eri penkeillä ja naukkailemme taskulämmintä Carilloa paperipussista, maisema vaihtuu vaan ei muutu.

Tämä on parasta krapula lääkettä, siis youtube. Ja tässä mainio pätkä grindcore/russ meyer hengessä (löytyy myös ronskimpi versio).

Syntykö blues afrikassa ja eiks mustalaismusa o intiasta lähtöisin?? Jumatsuikka että on outo darra.

Jep.

3 kommenttia:

Jaakko kirjoitti...

Joo! Mustalaiset on Intiasta lähtösin!

Ja mustalaisista puheenollen ja tuohon aiempaan kirjoitukseen vedoten niin meidän Balkanin mustalaisten parissa ei ole ikärasismia, Taraf de Haïdouksissakin soittavat nuorukaiset ja vanhat ukot sulassa sovussa!

http://www.youtube.com/watch?v=BQn6Qb-9mD8

Mackan kirjoitti...

Noup! Blues ei syntynyt Afrikassa vaan Yhdysvalloissa erittäin monimutkaisen assimilaation seurauksena.

Bluesin kohtaama ikärasismi on sitä, että sen ajatellaan olevan jo lähtökohdiltaan vanhojen ukkojen musiikkia.

Taraf de Haïdouks on kyllä mahtava! Koska Jaakko katsotaan se leffa uudestaan?

Jaakko kirjoitti...

"Koska Jaakko katsotaan se leffa uudestaan?"

Koska vaan!

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...