lauantaina, lokakuuta 20, 2007

Korvalappustereot

Matkakuumetta pukkaa. Pää punaisena kelailen mitä tarpeellista tarvitsen kolmenviikon Mumbai - Kerala - Mumbai reissulle. Cd-soitin tietenkin ja nippu bändini demoja. Myös c-kasettisoitin eli korvalappustereot (hieno sana jota kukaan ei enää käytä). Intiassa kuitenkin julkaistaan huimasti vielä c-kasetteja joita saa ihan pilkkahintaan, osa kuuntelukelvotonta kuraa. C-kasetit kuuluvat siihen skrubuiseen, elämäniloiseen maailmaan ikäänkuin soundtrackkina. Siinnä vastapainoa ja virkistystaajuutta (hieno sana tuokin) tähän länsimaisensivistyksen rappiotilaan. Tsimmarit, sortsit, aurinkorasvaa, paperia&kynä, flip-flop sandaalit, wtc..........

" Aallot on jossain kuuskytmetrii korkeat kun tuulet suuttuvat ja kuu on kuulemma ruosteenpunainen...."

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

* hellekypärä
* khakishortsit ja paita, polvisukat
* giniä ja kiniiniä
* piiska kainaloon
* muista kasvattaa pienet viikset
* lasihelmiä

Muista myös tupakansytytin. Kun alkuasukkaat ovat sitoneet sinut paaluun, voit tehdä heille vaikutuksen sillä. Saat poppamiehen tai puolijumalan viran ja nimesi heidän kielellään on Se-jolla-on-tuli-kädessään.

JahRelainen kirjoitti...

Siirtomaaherra-look, joo. Tonic waterissa on kinniiniä. Voisin tietysti piiskan korvata sähkötainnuttimella ja pippurisumutteella.
Tosin ainahan se on näyttävää jos sipaisee makoisan potkun kiveksille; siinnä tuupertuu raavampikin Maharadja tai kerjäläinen ja valkoinen mies loistaa taas nerokkudellaan.

Tupakansytyttimen voisin korvata ksylitolipurukumilla, sukkahousuilla, pyykkilaudalla, värikynillä ja taskulampuilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, tärkeintä on tietenkin ottaa kunnon pyssy mukaan. Kun nimittäin ammut tiikerin, joka on juuri saamassa maharadjan suosikkipojan kynsiinsä, pääset hänen suosioonsa.

Voitte sitten metsästää norsujen selästä ja saat puolisoksesi maharadjan mantelisilmäisen tyttären plus myötäjäiset. Kolmesataa tynnyrillistä kultaa, kaksikymmentä tynnyrillistä timantteja ja noin 67 miljoonaa verovelvollista alamaista.

Anonyymi kirjoitti...

Miten sytkäriä pääsee käyttämään jos on sidottu paaluun?

JahRelainen kirjoitti...

Sytkäriä pääsee ihan helposti käyttämään jos on sidottu paaluun. Koska Intialaista Kalia lepyyttäkseen jätetään aina kädet kyynärpäistä alaspäin sitomatta. Kädet sidotaan vartaloon "kiinni", jäävät siis aivan khakihousujen taskujen korkeudelle, josta tietenkin on helppo napasauttaa bensankatkuinen Zippo esille.

Kannattaa muista se seikka että länsimaisella gasolla täytetty Zippo tuo myös vahvat mielikuvat natiiveille napalmista. Joka helpottaa huomattavasti puolijumalan virkaan pääsyä.

Hä, usot sie?

Anonyymi kirjoitti...

vyötärölaukku

JahRelainen kirjoitti...

Vyötärölaukkua käyttäisin ehkä jossain Torremolinos tyyppisessä rantakohteessa, kuten myös antennipipoa ja 3 promillen hönöä. Ehkä jopa harkitsisin lihansyöjäksi ryhtymistä jotta pääsisin täysin rinnoin nauttimaan sikajuhlista. Soundtrackiksi valitsisin Irwinin tuotantoa.

Anonyymi kirjoitti...

Muistaakseni ruotsalaiset käyttivät korvalappustereoista nimitystä "(en) freestyle". Pellet! Professorimme kysyi kerran, miten se taipuu. Epäili koko tarinaa.

Mackan

Mikkovee kirjoitti...

Itsehän hankkiutuisin Intiassa mahdollisimman nopeasti jonkun pyhän miehen lähipiiriin ja varmaankin viettäisin osan lomastani hänen kanssaan kiertävänä askeettina ja jakaisin hänen chiluminsa. Jainalaisia ehkä hieman ylenkatsoisin heidän yltiöäärimmäisyyksiin menevän elämän kunnioittamisen suhteen. Näin myös länsimainen kulttuuriperimäni kävisi hyvin ilmi.

Tuo 'freestyle' pitää varsin hyvin paikkansa. Voin sen näinniinkuin satavarmana todeta Tukholmassakin natiivien keskuudessa paljon aikaa viettäneenä. "Köpte du freestylen?" uteli kerrankin eräs tuttavani, kun oli kuullut sellaisen ostoaikeistani.

Mackanin proffa ei ilmeisestikään ymmärrä tätä korkeamman asteen ruåtsinkieltä, vaan luulee osaavansa svenssoneiden kielen, kun on päässyt sen jävlalassemårtensonspråk'in pakkosyötön [kyseenalaisella] kunnialla läpi. Tyhymä.

Varmaan sanoisi myös 'penger' muotoa vääräksi, ja väittäisi 'pengar' olevan ainoa oikea. Ja tietenki sanoo myös 'aderton'...

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tyhymä. Ei uskonut kun kerroin heti läderlappenin jälkeen.

mackan

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...