torstaina, lokakuuta 18, 2007

Houlamaa tuutin täydeltä.

”Ohhoh, porukkaa kun pipoa”. Eikun sekaan vaan. Joukkueita 22, wautsi. Baari tekee tulosta, pitkää jonoa tiskillä ja yks donna vaan duunissa. Rutiinihymyä, vienoa Mona Lisaa ja ”mitäs sulle?”.


Eka kierros lähtee liikkelle hiaasti kaljapommeineen, niinku kaapelia laskis. Helvetillinen ökämökä-hevi tämähtää kaiuttimista, tuplabasarit nakuttaa niinku ois paskaa spiidiä pipo täynnä. Uga-buga ja meidän hevi-osastokin flippas heti, kunnon knock-out. Whatam! Sit alkokin vanha pervo vinkumaan niinku ois roomalainenkynttilä paiskattu hanuriin, Queen, Zansibaarissa, tähtitieteitä, oli vastaukset. Kolmas biisi oli Mad Juanaa ja sitä rataa. Sam Yaffa on muuten parhaimmillaan just nyt kun se on N.Y.D:n basistina. Neljäs munkki tärähti leffa-osastolle. Batman oli leffa ja kysymykset swengas kun naapuripöydän misujen hymyt. Sit oli viel lopuks joku 100metrin aidat kisa, mis piti tunnistaa biisejä country-medleystä . Eka kieppi meni lämmitellessä. Viereises pöydäs istu 6 ihmistä ja kaikki hiplas kännykkää koko ekan kiepin ajan, ne voitti. Kait niil oli puhtaat jauhot pussis, ainakin pussit oli isot.


Jos pillua saan, laulo joku suomalainen humoristi. Toka setti lähti käyntiin siis varsin hupaisissa merkeissä. Seuraava biisi oli jotain lässynlässynläpätiläätä ja mä keskityin zoomailemaan näkymiä. Täytyy myöntää et josjonkinmoista riikinkukkoo ja töyhtöhyyppää näky ja upeita joutsenia jotka hiljalleen ja ylväinä lipuivat eteenpäin. Ihan selvästi kaikki siivekkäät näytti nauttivan olostaan täällä. Olihan siellä pari häkkimarsuu ja sit mie, lapin tiikeri: munapäiden kuningas. Vanhana gootti diggarina tunnistin Type Å Negativen ja kanelipiparimisun alkuperäsen esittäjän. Toka kierros meni vähän paremmin, päästiin jatkoon.


Finaali lähti eroottisesti Birkin&Gainsbourgilla. Satun kans tuli jotain vääntöö oliks radio-ohjelman vetäjänä Göde vai Paula. Sit loppumetreil pötköttelevä tiikeri hyppäs puskasta ja rustas Paulan vaik oikee vastaus ois ollu jotain muuta. Tokas biisis ortodoksi Ilarin bändejä kyseltii. Kolmannes biisis hevi-osasto kelaili Pikkukakkosen posteja kun ei tunnistanu Iron Maidenia. Sioxsieta tuli neljäntenä. Vimppa veto oli taas mulle lässynläpätiläätä ja meinasin ehdottaa kaikkiin kysymyksiin vastaukseksi: Houlama.


Jaetulle ykkössijalle päästiin sen 6 henkisen kännyköidenräplääjä joukkueen kanssa. Tuomarit pisti sit viel pari kysymystä meille kahelle joukkueelle jotka käänty meidän eduks. Voittobisse maistu ja bonus palkinnoks nää kaks Seksipistoolin jäsentä (veti kisan) anto meille paketillisen spärdäreitä jaettavaks keskenään. Sex Pistols halus Great r'n'r Swindlen ohjaajaks aikanaan Russ Meyria, se vasta leffa olisikin ollut. Olis mielikuva bändistä tullu vähä toisenlaiseksi, ehkä enempi Tsugu Wayta.


Näihin kuviin.





Fuck On.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Torstai-ilta ja minä istun kotona. Terävämpi voi päätellä tästä, että Tampereen visailut on visailtu.

Joukkueemme turmio oli siinä, ettei alennuskalja enää kelpaa. Pitää olla alennusnelosta. Ja sitä on Hämeenkadun toisessa päässä.

Pitää varmaan alkaa miettiä uutta joukkuetta. Huono puoli on siinä, että useimmat muut visat alkavat kahdeksalta, joka on minulle liian aikaisin.

Mackan kirjoitti...

Loistoraportti. Jah go-goes gonzo.

Mackan kirjoitti...

Fuck on:)

Olen lueskellut viime aikoina Remua. Koko ajan saa hekotella.

Katsoin muuten näin jälkikäteen You Tubesta BB-Akin "shut the fuck off". Nauratti aivan perkeleesti. Onhan siellä kultahippujakin!

JahRelainen kirjoitti...

Houlama shakin' going on.

Gonzoni oli ihan perinnetietoista suomalaisen rokkarin kuvastoa. Ei ehkä aukea kaikille mut niille joille aukeaa niin pitäis olla ihan värikylläistä kuvaelmaa.

Samanlaista rokkikuvasto-lyriikkaa heittää hyvin myös Pelle, Dave ja Nurmio haastatteluissaan jos oikein hyvä fjonga on päällä. Kielelläkin siis voi ja pitääkin rokata. Jos puhe tai teksti svengaa, on se merkki siintä että....

Fjonga olkoon kanssasi.

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...